Selecting link to a picture doesn't work!

  • 2
  • Problem
  • Updated 7 years ago
  • Solved
I uploaded a picture. The first problem is, that I cannot see the edited picture in the preview page (it was edited with Picnik in the sitebuilder). The main problem is when I want to add a link to the picture and click to the "choose a link" button, the whole screen is becoming dark and it freezes this stage! Please, help!

I cleared my browser's cache already and I'm using Firefox 3.6.15, this is the latest available version in my language.:(
Photo of Valika

Valika

  • 119 Posts
  • 12 Reply Likes
  • frustrated

Posted 7 years ago

  • 2
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello Valika

This is frustrating I'm sure! Can you please try updating your Flash and Java to see if this helps at all?

We look forward to resolving this with you.
Photo of Valika

Valika

  • 119 Posts
  • 12 Reply Likes
Hello Sanja,

I could add a link to the picture in a different computer and worked! I'll update Java and Flash on the other one, as you've suggested. Thank you!
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Fantastic to hear Valika!
Photo of Valika

Valika

  • 119 Posts
  • 12 Reply Likes
This problem happened again unfortunately. The only difference is, that after clearing the browser's cache I could add the link to 1 picture, but the second one was failed. Then I repeated the clearing, I could add one more link. I really don't want to repeat these steps at every single link I want to add!

Could you check this problem again, please? Thanks in advance!
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
Valika, you really shouldn't have to clear cache to create each link. Did you have a chance to update your Flash and Java as Sanja suggested above in order to see if that resolves the problem?