shopping cart too big to edit, losing pictures, doesnt work properly

  • 1
  • Problem
  • Updated 9 years ago
  • Solved
Is it me? If it is, I am so sorry but I am having such problems with my shopping cart tonight. First when I tried to access my web page it said the page could not be displayed. This lasted for quite some time. I am now able to access but when I try to add an item to the shopping cart, the add button is way too far above to hit add. I tried using alt space bar but the size is grayed out and not accessible. I am using firefox so I went into view and changed the style to "no style". This allows me to access the add item button. I then have to switch the view back to basic page style. When I go in to attach the pictures and it is just everywhere. By everywhere I mean I have to go to the top of the scroll bar to add a picture and then scroll very far down to hit add. Once I hit add, nothing happens. Also, some of my pictures have disappear from the page. All other pages within the synthasite creator seem to work properly. My website is
I hope someone can help. I have a customer waiting to view some items and hate to have them wait to long but if this is what must happen, C'est La Vie! Thanks in advance for any help. P.S. I am working with a new computer system, could this be the problem? If it is, I have no idea how to fix it.
Photo of njoynlife


  • 278 Posts
  • 9 Reply Likes
  • bummed

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of KanThaiDecor


  • 2402 Posts
  • 263 Reply Likes
I think Synthasite is slow again...I looked at your site and it is acting just like mine.Pages slow to load or will not load at all.....Let me know when you have a links page as I would like to exchange links with you.I have a furniture and home decor site so we have related content....If you can contact your customer e mail them the information just embed the images instead of attach so it will show up like a sales page you tailored just for them.
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi njoynlife,

We were experiencing tiny technical problems earlier and your site is loading fine for me :)

Is there a particular page that has the problem you describe and is it on your published site? If so, could you let us know which page has the problem so that we can take a look. I think we'll then be better equipped to help you!