Site builder not Loading

  • 10
  • Problem
  • Updated 7 years ago
  • Solved
As the title says, site builder not loading. Using IE8 AND Firefox, no luck this morning.What gives?
Photo of Thrundar

Thrundar

  • 195 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 10 years ago

  • 10
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Hi Thrundar

We will look into it and get back to you.
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
We just did a full system check and everything is functioning normally. Could you try logging out and logging in again?
Photo of Thrundar

Thrundar

  • 195 Posts
  • 0 Reply Likes
It's up and running now. Thank you Monique for looking. Not sure what the glitch was.
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Glad to hear it!
Photo of georgerizkallah

georgerizkallah

  • 34 Posts
  • 0 Reply Likes
im not able to access my site from the web,its always being published im trying for the last hour and a half,i hope u could help me thx
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
I am sorry that you are having this problem. Please can you send me the URL (web address) of your site so that I can check it out.
Photo of a. williams

a. williams

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
Hi, I am new to yols, Working from viSta . Loading yola !!!!! But never get anywere !!!!!!!!!!!!!! HELP PLEASE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi there - welcome!

You can try the steps below - please make sure you are using a Yola-supported browser:
1. Yola-supported browsers: http://www.yola.com/customer-support/...
2. Clear your browser's cache. This link has more information: http://www.wikihow.com/Clear-Your-Bro...
3. Check your privacy settings. You must accept cookies from Yola. Please click on this link to find instructions for accepting cookies with your browser: http://www.google.com/cookies.html
4. Check that your browser is set to enable Javascript. This link has more information on how to check: http://www.google.com/support/websear...
5. Try loading the site in a different browser (eg. Firefox, Safari, Internet Explorer).
6. Try loading the site on a different computer or network if possible.

For more information on why your site might not load in the site builder and what to do about it, please see this tutorial: http://www.yola.com/tutorials/site-no...

If none of these suggestions solves your problem, please could you post your site's URL so that we can take a look.
Photo of Cole G. Shepard

Cole G. Shepard

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
It won't load for me no matter how much I wait. It just keeps loading, but it never loads. I just got a Windows 7, and I had no problem using it with my Windows XP. Could that be it, or is it Firefox? I've also tried it with Internet Explorer. It's really troublesome.
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello Cole

I'm sorry to hear that you're having this problem as well. Are you able to try Marije's suggestions listed above to see if this helps to resolve the issues you're having?

Please let us know how this goes for you.
Photo of bigdaddy125

bigdaddy125

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
what the is going on.................. i just made a new site and i am trying to get it online
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello Terry,
I'm sorry you are frustrated and would like to help. To have your site online you will need to publish it, here is a link with more information on how to do this: Publishing Your Site. Please let me know if you have any trouble with this.

Emmy
Photo of Andorette

Andorette

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
I locked into yola and click open button, but it doesn't want to open. I can't get access!! Please help!!

This reply was created from a merged topic originally titled
website doesn't want to open.
Photo of Brianna

Brianna

  • 2045 Posts
  • 92 Reply Likes
Hello Andorette,
We are sorry to hear that you are struggling with opening your site in the sitebuilder. Please take a peek at the steps that Marije has provided above and let me know if you continue struggling after trying those out.