site not loading

  • 1
  • Question
  • Updated 8 years ago
  • Answered
Hi ,my site www.dezignercustoms.com returns a 504 gateway timeout error , what could be the problem
Photo of Dezigner Customs

Dezigner Customs

  • 20 Posts
  • 1 Reply Like

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of Nathan

Nathan, Champion

  • 3739 Posts
  • 307 Reply Likes
Hello, I can see your website now. It must have been temporary. Let us know if there are any other problems! :)

Thanks,
Nathan
Photo of Brianna

Brianna

  • 2045 Posts
  • 92 Reply Likes
Hello!

Thanks for your message. As Nathan pointed out, I too am having no difficulties opening your site online: http://www.dezignercustoms.com/.



Please make sure that you are typing your web address into the address bar located at the top of your browser window. If your site has been recently published, it will take time to be indexed in search engines such as Google. Here is a link to our fantastic SEO tutorial that will share suggestions and guidelines for helping to get your site indexed, as well as bring more traffic to your site.

Please let us know if you need further assistance.

Cheers!
Photo of Dezigner Customs

Dezigner Customs

  • 20 Posts
  • 1 Reply Like
Hi Thanks for the prompt response , However I am still getting the same error , even if i type the address in or use the bookmark or even while gaining access after a Google search everything returns a 504 Gateway timeout error , could it be a problem with my PC?
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
It could be a problem with your computer or an upstream connectivity/network issue. Could you try another computer nearby to see whether you see the same issue? Usually these things tend to sort themselves out after a while :)
Photo of Dezigner Customs

Dezigner Customs

  • 20 Posts
  • 1 Reply Like
Ok I have tried a Alternative PC , Same Problem , Also many internal links have been lost and Certain tabs within the site return an Error Pae not available , But everything looks good on the Sitebuilder including the pictures , which then do not load on the site , My business depends on the Site , Please help me Resolve this
Photo of Nazlie

Nazlie

  • 1721 Posts
  • 51 Reply Likes
Hi

I have tested your site and am also able to see your site online. Is the other PC your tried, on the same network or ISP or a completely different one?

Nazlie
Photo of Dezigner Customs

Dezigner Customs

  • 20 Posts
  • 1 Reply Like
Hi Nazlie

Thanks for the Message , The other PC was on a Different ISP and the Same problem , Internal Links do not work , eg in the Interior decorating tab there is a link to Rugs of distinction , this link does not work , as well as other internal links , I can call these pages perfectly on Site Builder
Photo of Nathan

Nathan, Champion

  • 3739 Posts
  • 307 Reply Likes
Hello, what happens when you click the links?
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello Dezigner,

I did answer you on another thread, but since you have been working on this thread for a while now, we'll stick with this one and I'll merge the other one in here. It's just easier for us to work with you in a single place.

I see from this thread that the people who have answered have been able to access your site and are not receiving the same error you are. We do sympathize with your problem and will work with you and give any advice and suggestions we can to help remedy the problem. Just know that it is difficult for us to say what a problem is and fix it when we are not able to replicate it on our side.

I took a look at the "Interior Decorating page" here and clicked on the image:


I was then taken to this page:


Can you please try clearing your browser's cache and possible try from another browser. We would suggest using the Firefox browser as this browser seems to work best in the Yola environment. It is a free download if you would like to give it a try: Download Firefox. Please note that although we find Firefox to work the best, we can support you if you are using another browser as well.

Please let us know how this goes for you.

Kind Regards,
Emmy
Photo of Dezigner Customs

Dezigner Customs

  • 20 Posts
  • 1 Reply Like
Hi

I have been having issues with my site for 2 days now, First 504 gateway timeout errors , Then the Images were too big , so i resized and optimised as suggested by Support , Then my links were all broken , and now when I try to restore the Links they do not allow linking to internal pages , and when clicking on the link I get a 504 Gateway Timeout error. To make sure it is not a problem on my side I had the PC checked out and have the same problems if I use another PC , Please check it out , This is getting highly frustrating . . . Please help urgently ...My site www.dezignercustoms.com

This reply was created from a merged topic originally titled
Please Help.
Photo of Dezigner Customs

Dezigner Customs

  • 20 Posts
  • 1 Reply Like
Thanks

What would you recommend I do with my PC to resolve this , i am using Firefox already , and why does my site work perfectly in the site builder preview?
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hi there,
Have you tried to access your site from a computer on another network. I have done some research into a 504 Gateway timeout error and it is a problem with one server talking to another or a problem with a single server. Here is a link with more information on this: 504 Gateway timeout error. This is hard for us from this end as we are not able to see what you are seeing and are not receiving other reports of this nature. I've checked your home page again and everything is still working as it should. I am sorry we don't have a specific answer on this. In the link I posted above it said that sometimes the 504 timeout error is only temporary. I would say to give this another try over the next few days and see if time makes any difference.

Emmy
Photo of Dezigner Customs

Dezigner Customs

  • 20 Posts
  • 1 Reply Like
Thanks Emmy , My research on this error points to the same conclusion , I will give it a few days , If things do not come right , I will advise the Support team Accordingly ...Thank You