site not loading

  • 1
  • Problem
  • Updated 7 years ago
  • In Progress
Hi, logged in but message saying that site content not loading...
Photo of David Verlaque - S

David Verlaque - S

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
  • sad

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of David Verlaque - S

David Verlaque - S

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
exact message is:
Could not load content. try again
Photo of Will

Will

  • 224 Posts
  • 4 Reply Likes
Have you tried logging of and back in again,. changing the browser you sue. clearing cookies and checking your connection?

I know there's a lot there, but it's the process you would need to do condensed into one neat little reply.

Also, what is your website? Is the site working and not the editor, or the other way around? If you post link, Yola can find your site and help sort out the issue.
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Thanks Will, those were the exact same suggestions we would have made :)
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello David,
I'm sorry to hear you are having trouble with this. Have you tried Will's suggestions? If you're still having trouble please let us know.

Kind Regards,
Emmy
Photo of David Verlaque - S

David Verlaque - S

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Yes done all that...still no joy...
Photo of Brianna

Brianna

  • 2045 Posts
  • 92 Reply Likes
Hi David, 
Very sorry to hear that you are still experiencing this difficulty. Please would you share which browsers you have used to test this? Also, please check that the Flash and Java on your site are updated. We will continue to keep working with you until this is resolved and greatly appreciate your patience and cooperation as we do that. Thanks, David!