Site Not Loading ...

  • 1
  • Question
  • Updated 10 years ago
  • Answered
Archived

This conversation was archived and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: out of date

When I visit my site http://juex.yolasite.com , It does not load fully. My Internet Connection is not slow. I have tried with FF , Safari on Windows Vista.
Photo of YorkshireNerd

YorkshireNerd

  • 56 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 10 years ago

  • 1
Photo of YorkshireNerd

YorkshireNerd

  • 56 Posts
  • 0 Reply Likes
Can Anyone Help
Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes
Hello perko,

It looks as if there are missing java elements/ missing image files or at least files with misdirected paths.

I can see in your 5 menu array that your reference is to synthasite and not yolasite. Have a go and fixing this first then see if that takes you somewhere good.
Photo of YorkshireNerd

YorkshireNerd

  • 56 Posts
  • 0 Reply Likes
Thats odd ... It was working fine before. After the last update it was still working! :(
Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes
Wow. I can't explain that one..
Can you see what I have mentioned as being the problem?
Photo of YorkshireNerd

YorkshireNerd

  • 56 Posts
  • 0 Reply Likes
Aah Peter , I recently installed Google Friend ... Could That Be It. It was fine before.
Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes
I don't think that GFC would affect this.
Photo of YorkshireNerd

YorkshireNerd

  • 56 Posts
  • 0 Reply Likes
Or , It only started happening since Yola Changed The File Resources .. From The File Server
Photo of YorkshireNerd

YorkshireNerd

  • 56 Posts
  • 0 Reply Likes
Yes , All The Images are there. JavaScript Seems Fine. Checked and the paths are correct.
Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes
Hi perko,

i think i was a bit too cryptic and I apologise. your file paths are saying that the files are stored on a synthasite website but in fact they're on your yolasite.

Have you changed the website name recently from synthasite to yolasite?

Here's the code I see:

loadImage1 = new Image();
loadImage1.src = "http://juex.synthasite.com/resources/...;
staticImage1 = new Image();
staticImage1.src = "http://juex.synthasite.com/resources/...;

loadImage2 = new Image();
loadImage2.src = "http://juex.synthasite.com/resources/...;
staticImage2 = new Image();
staticImage2.src = "http://juex.synthasite.com/resources/...;

loadImage3 = new Image();
loadImage3.src = "http://juex.synthasite.com/resources/...;
staticImage3 = new Image();
staticImage3.src = "http://juex.synthasite.com/resources/...;

loadImage4 = new Image();
loadImage4.src = "http://juex.synthasite.com/resources/...;
staticImage4 = new Image();
staticImage4.src = "http://juex.synthasite.com/resources/...;

loadImage5 = new Image();
loadImage5.src = "http://juex.synthasite.com/resources/...;
staticImage5 = new Image();
staticImage5.src = "http://juex.synthasite.com/resources/...;

// End -->

Notice all the paths are to a synthasite website?
Photo of YorkshireNerd

YorkshireNerd

  • 56 Posts
  • 0 Reply Likes
Peter , I found the problem. All my files have gone from the file manager. Since Yola Changed the File System. Maybe they forgot my site.
Photo of YorkshireNerd

YorkshireNerd

  • 56 Posts
  • 0 Reply Likes
Is there any chance of Putting the files back , I have no backup :(
Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes
Yes. this is easily done Perko. If you haven't already done so simply post an email to support. There have been a few sites with this similar
occurence. fixed very quickly. You are still going to have to change the paths of your files. though
Photo of YorkshireNerd

YorkshireNerd

  • 56 Posts
  • 0 Reply Likes
ok ... Thanls Peter.
Photo of Ruth

Ruth

  • 2819 Posts
  • 135 Reply Likes
Thanks for your help with this one, Peter.

Perko, we will look for your support ticket. I'm sorry about the inconvenience this has caused you.