Site Satistics not working

  • 2
  • Question
  • Updated 7 years ago
  • Answered
My site traffic satistics are not working. For 4 days now it says 0. I hope you can help me with this problem.
Doxie at: jeremiahscircles.com
Photo of Doxie Ann Robinson

Doxie Ann Robinson

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
  • confused

Posted 7 years ago

  • 2
Photo of Jim Trott

Jim Trott

  • 84 Posts
  • 9 Reply Likes
Hello Doxie,

Thanks for enforcing this, as it has been reported many times over the past few days. Don't worry, it's not just you! It's being looked into by the Yola Technical Honcho's, and so it should be fixed soon.

You'll be one of the first to know when the problem is fixed,

Jim
Photo of Brianna

Brianna

  • 2045 Posts
  • 92 Reply Likes
Hi Doxie,

Jim is absolutely spot on with his reply, thanks Jim! This is an issue that we have been informed of and our techs are working on a resolution. We will certainly keep you updated when we hear more.

Cheers!
Photo of Carin Ramverk

Carin Ramverk

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
My statistics doesn't work.
I know that allot of people visit my site everyday, but the statisticthingy shows that i have 0 visitors for 3 days now. Does everyone else have the same problem?

This reply was created from a merged topic originally titled
My statistics doesn't work!.
Photo of Doxie Ann Robinson

Doxie Ann Robinson

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
Carin, Yola is working on the Statistic problem. I have faith in Yola. I thank them for keeping us informed.
Photo of Doxie Ann Robinson

Doxie Ann Robinson

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
Ok everyone.... my Statistics are working. YAHOO!!!!!
Thanks Yola.
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Thanks Doxie,

We had released a fix a few hours ago and were waiting to see that everything is running as normal once again. Glad to hear your stats are back on track!