Site Traffic not reporting properly

  • 1
  • Question
  • Updated 9 years ago
  • Answered
Merged

This conversation has been merged. Please reference the main conversation: Google analytics & Yola show different No of visitors to my site why?

Is the "site traffic" feature working properly? My site is reporting zero views yet I am receiving comments on my blogs. Is anyone else seeing the same issue?
Photo of sports4sport

sports4sport

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Brandon

Brandon

  • 243 Posts
  • 33 Reply Likes
Hello there.

Unfortunately Yola is experiencing a bug at the moment with its site tracker. They are working very hard to sort it out and I'm sure they'll let us know as soon as it's fixed!

A Yola employer commented on another recent topic with:

"...we have been receiving some other reports of the analytics problem you're experiencing, and are currently monitoring and troubleshooting the issue.

I don't have any more information at this time, but we will get back to you as soon as we have some specifics on our progress."


Apologies on Yola's behalf for the inconvenience this may be to you. If tracking your visitor count is important to you, take a look at this topic for a guide explaining how to use Google Analytics. (If you need more detailed instructions, feel free to ask!)
Photo of Sanja

Sanja

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Thanks Brandon for alerting sports4sport about this issue we're having.
Photo of Lyall

Lyall

  • 142 Posts
  • 10 Reply Likes
Greetings sports4sport,

I am happy to report that the bug you were experiencing has been fixed and we will do all we can to prevent this from re-occurring in the future. If you do still see a problem, clearing your browser's cache will most likely take care of this: clearing cache

Thank you very much for your patience while we worked on that and please let me know if you have any further troubles.

Lyall