site wont open

  • 1
  • Problem
  • Updated 7 years ago
  • Solved
I was trying to put in the html for the google web crawler and now my site wont open. I put it in up top right after the heading. When it asked if i want to save it i said no and i didnt publish it to the web. Iam i screwed or can i copy it from my site page or something.Please help
Photo of Roydel Swayngim

Roydel Swayngim

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hi Roydel

Have you published your site before? If so, please post the internet address (domain) here that you used to publish your Yola website to, so that I can find your account in our system and investigate the problem.

If you haven't published, it would be best if you e-mailed to our support (support@yola.com) using the e-mail address that you used when you signed up with Yola.
Photo of Roydel Swayngim

Roydel Swayngim

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
Yes my site has been published before, but I made change and now its froze i havent published it since because i dont want it to publish the way it is right now cus all my site is missing. This all started when i tried to put the code in for google antics.
Please help iam on day five of being down and i need to update its killing my profits
Photo of Roydel Swayngim

Roydel Swayngim

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
When i try to open it I get code "invalid widget id '1469' cannot find componet html"
I get the same message for1246, 1532 , 1295

i
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hi Roydel

I see – please e-mail our support under support@yola.com using the e-mail address that you use for logging into your Yola account, so that we can find you in our system and investigate further.

Thanks!
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hi Roydel

You could receive a message like this "Invalid Component id '...'. Cannot Find Component HTML" if:

  • You have pasted some HTML onto your page that is not valid. This often happens if you accidentally miss a portion of the code and a tag is not closed.
  • You have copied and pasted some text from MS Word that has introduced problematic HTML or CSS.


The best way to avoid this is to first copy and paste into a program like Notepad (you can find this in the Accessories folder of your computer) Doing this will strip out any unwanted formatting and you can then safely paste into the Text Widget.

If you get a message like this, hold down the escape key (ESC) until it goes away. Then try to delete any widget that you think might contain problematic HTML or text copied and pasted from MS Word.

If this does not work, unfortunately you will have to rebuild the page. One thing you can do is save a copy of your pages by clicking on the drop down arrow next to the "save" button and selecting "save page as". This will give you a back up version of your page in case something goes wrong. Remember to untick the box that says "include in navigation" so that the back up page does not appear in your main navigation.

We are working on solutions for both of these scenarios to prevent problems of this nature in future. For more information on why your site might not load in the Sitebuilder and what to do about it, see this tutorial: My site won't load in the Sitebuilder.