Site www.shreeplasto.com not getting loaded even though it is pointed to YOLA.

  • 1
  • Question
  • Updated 8 years ago
  • Answered
My site is not getting loaded even though it is published (Yola shows that it is published). The domain is pointed to 208.75.208.172 but not purchased from Yola.
I elaborate my problem as follows-

Respected Sir,
I appreciate YOLA for its great efforts and support.
Sir, I have purchased my domain from dfordomains.com. I pointed it to YOLA i.e. 208.75.208172. I published my site www.shreeplasto.com. Yola shows that the domain is working and the site www.shreeplasto.com is puclished.
But when I try to load it in a browser it goes to www.rapidns.com and says "Oops!!!! The page you are looking is not present.".
I don't know why it is happening.

Moreover when I try to PING www.shreeplasto.com it says that ping request could not find host www.shreeplasto.com. But when I try to ping shreeplasto.com it shows proper communication.

The record with host name 'www' and '@' is not allowed by dfordomains.com dns settings. So I added only one A record pointing to Yola.

So I am not getting what is the problem?. Can you guide me.

Yours,
Mrutyunjay
Photo of Mrutyunjay Sonawane

Mrutyunjay Sonawane

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
  • confused

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Mrutyunjay,

You will need to have two A Records to support the address with and without the "www". How to do this depends on the domain registrar you use and you would need to contact them if you need help setting this up.

If your domain host do not allow you to create two A Records, I can suggest using services like ZoneEdit: http://www.yola.com/customer-support/....

I hope you manage to get your domain up and running!
Photo of Mrutyunjay Sonawane

Mrutyunjay Sonawane

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks for your quick replay. Let me tell that they (dfordomains.com) allow to add number A records but without "www" or "@".
Will it be possible with adding www as a prefix to my site (i.e. www.shreeplasto.com) because it is allowed but not "www" alone.
Photo of SilverX

SilverX

  • 492 Posts
  • 40 Reply Likes
Is your site shree plasto films ?

Are you sure that you have added an A record to the www subdomain ?

Your site works without www prefix.

If you have added A records well and your registrar(or DNS host) has a failure, it might cause the error.
Photo of Mrutyunjay Sonawane

Mrutyunjay Sonawane

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Yes right!!! but the problem is that it is a sub domain-ed site at yolasite.