Sitebuilder/site too slow in loading

  • 2
  • Question
  • Updated 8 years ago
My Yola sitebuilder is taking a ridiculous amount of time to load as well as update my site. Can someone take a look and tell me why this might be? I had no trouble coming here or going to my facebook so it has to be the site? My site is www.ohilovethat.com. Thank you in advance to anyone who can help me figure this out, Denise
Photo of Denise

Denise

  • 393 Posts
  • 3 Reply Likes
  • tired of waiting for my site to upload as well as the sitebuilder.

Posted 8 years ago

  • 2
Photo of jeremy

jeremy, Employee

  • 1349 Posts
  • 90 Reply Likes
Hello Denise,

I am sorry you are having this problem.

Could you please try clearing your cache and restarting your browser and then see if you can get your site to load correctly. how to clear your cache

If this does not solve your problem, please let us know.
Photo of hmonginternational

hmonginternational

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
Cache already cleared. Widgets are not loading. Can't edit site at all. Site: www.hmongnewyear.us
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
I checked on both these sites and accounts and they both work really fast from my end. Can you tell us what browsers and operating systems you are using? Also, if at all possible, please try from another browser, computer or network for comparison and let us know the results.

We would love to get to the bottom of this but right now we don't have any ideas so any additional info from you would be very helpful.