Sitebuilder wont load, using a apple powerbook and firefox.

  • 1
  • Question
  • Updated 9 years ago
  • Answered
Im using an apple powerbook, with the latest version of firefox! I have not yet made a website and have only completed the registration. I go to create a site and put what i want the name to be ect. Then it says sit back, it will only take a few moments or something. Then i see it load in the background but the loading page is still in the foreground. I try crossing the page but it just wants me to go through the whole process again but it just doesnt load again.
It would be great if anyone could help.
Thanks Sam
Photo of Sam

Sam

  • 12 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello Sam,

I'm sorry to hear you are having this problem and would like to get it worked out as quickly as possible. Could you do the following for me, please, and then give it another try:

1. Clear your browser's cache. This link has more information: Clear your browser's cache.

2. Check your privacy settings. You must accept cookies from Yola. Please click on this link to find instructions for accepting cookies with your browser: Accept cookies.

Please let us know how this goes for you.

Emmy
Photo of Sam

Sam

  • 12 Posts
  • 0 Reply Likes
The first link's broken.. and the second link has got the wrong steps, it gets to the third step and there isnt the checkbox it states you have to tick.

Any more ideas? Thanks Sam
Photo of Sam

Sam

  • 12 Posts
  • 0 Reply Likes
"Incomplete. The article does not appear to provide enough information to help someone accomplish the task".

Please comment on the discussion page as to whether it meets our criteria for deletion. Continued edits are appreciated, but please do not remove this tag. This article will be reviewed at least 1 week after 2010-03-09.

Thats what the first link says. Sam
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
Hi Sam,

Has the site builder ever worked on your powerbook?

1. Try to load the site in another web browser. (eg. Safari)

2. Make sure you have the newest version of flash installed.

Hope 1 of these ideas helps.

I personally also can not load my site with Firefox 3.6 (dont know why, facebooks all messed up with it aswell) - you can download an older version of firefox at filehippo.

Lee.
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
Photo of Sam

Sam

  • 12 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks lee, i tried it on safari first, then downloaded firefox and i didnt work. Also facebooks fine on this firefox.. i can upload images ect all fine.
Also i do have the latest flash player installed. (Did it last night)

Thanks anyway lee.
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
download an older version of firefox, see if that works if it does you know thats the problem - if it doesn't you can think of something else - http://www.filehippo.com/download_fir... > all the older versions are on the right of the page, Try 3.5.6.

Lee. http://hexham.info
Photo of Sam

Sam

  • 12 Posts
  • 0 Reply Likes
I have done that, and its still not working! I might have to give up soon. Getting frustrated.
Sam
Photo of Dré

Dré

  • 201 Posts
  • 15 Reply Likes
Hi Sam,

Please could you try this link on clearing your cache- https://www.google.com/adsense/suppor...

Sorry that the other link was broken.
Photo of Sam

Sam

  • 12 Posts
  • 0 Reply Likes
Cleared cache. Still the same, wont load. Just does the same as it did before.
Photo of Sam

Sam

  • 12 Posts
  • 0 Reply Likes
I think it may be a problem at 'yola's' end, as i just tried on my dads computer and just rang my mate to try and make on and they both said they had the exact same problem!
I may need to try another site.
Sam
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
Theres nothing wrong Yola's end - as no one else has the same issues, there is a chance that the page contains some bad custom code which firefox is unable to deal with.

When you say above you first try'd it on safari? Did it work? Does it work now in Safari?

If you create a new site does that load?
Lee.
Photo of Sam

Sam

  • 12 Posts
  • 0 Reply Likes
No it never worked on safari, and it doesnt work on two versions of firefox (one being the latest version) Thats what im trying to do. Make a new site, i haven't made one before!
Photo of SilverX

SilverX

  • 492 Posts
  • 40 Reply Likes
Sam,
below are a complete list of to-do s.

1. Clear the cache.
2. Use firefox.
3. Disable firefox private browsing.
4. Enable java script.
5. Enable pictures and animations.
6. Log in using a new yola account, alternatively , you can try both yola.Com and yolasite.Com
7. Check whether you are on a Administrator account.

Can you specify in where the progress stops ?

If it stops when loading yola , or loading sitebuilder text in the middle of white screen , download flash player (if you didn't) and try again.
Yola works well.

Try changing your ip (hidemyass.Com) at last.
Photo of Sam

Sam

  • 12 Posts
  • 0 Reply Likes
Right, thanks Ayesh!
I did steps. 1,2,3,4,5,6 and i dont know how to check if my account is an administrators account. I tried making a completely different account and it says its an invalid email address(I have just made it on hotmail.. and it ends @hotmail.com).
To be honest i think yola hates me!

I will show you what i mean when its in site builder and its loading.

Sam
Photo of Sam

Sam

  • 12 Posts
  • 0 Reply Likes


I left it on this screen for hours and nothing happened! Tried about 10-15 times now!
Photo of Keara

Keara

  • 325 Posts
  • 14 Reply Likes
That's just bizarre, Sam. I can't offer any suggestions but just wanted to say that I really sympathize with you. I do expect that the Yola staff will find a solution for you. You seem like a person who would really love Yola and would benefit a lot from it. I hope that you'll very soon have the chance to find out how much fun it can be.
Photo of Sam

Sam

  • 12 Posts
  • 0 Reply Likes
Oh its all done now. Made a different account with the email i dont want but oh well. Thanks everyone :)
Photo of Sam

Sam

  • 12 Posts
  • 0 Reply Likes
Yes keara, its all up and running. Im a young photographer and would like to present my work and this will really help me!
Thanks Again everyone.
Photo of Keara

Keara

  • 325 Posts
  • 14 Reply Likes
That's great, Sam. Sounds like you'll be spending many happy hours with Yola. After you have some of your work up, please post again so that we can all have a look. :-)
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Fantastic news Sam. Thanks to everyone who participated in this thread and really show some great community spirit!