Something went wrong error message

  • 3
  • Problem
  • Updated 4 years ago
  • Solved
I keep getting the "Something went wrong" error message, I have been working on my site all morning and now it wont let me add any widgets update my site or save anything...HELP
Photo of Savannah

Savannah

  • 77 Posts
  • 0 Reply Likes
  • concerned

Posted 9 years ago

  • 3
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hi Savannah,

I'm sorry you are having this problem. Can you email support@yola.com so we can take a closer look at this and work with you from there. We'll get it worked out!

Kind Regards,
Emmy
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello Savannah,

I have received your email to support and will be in touch with you shortly.

Thanks,
Emmy
Photo of Savannah

Savannah

  • 77 Posts
  • 0 Reply Likes
cleared the cache and all is well! Thanks so much!
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Great Savannah, thanks for letting us know!

Emmy
Photo of thotatnr

thotatnr

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
Hi, I have the same issue when i click on the 'Delete' button for a row which exists in a grid. I have tried after clear the cache, but it doesn't work for me. Can u provide the alternate solution.

Thanks,
Narayana
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Narayana,

Please could you post the following information so that we can help you further:
- a link to the page on your published site that you are trying to edit.
- which row you are trying to delete.
- what browser you are using (Eg. Internet Explorer 7, Firefox 3 etc.)
Photo of john denmark

john denmark

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
hey i faced the same problem but i resolved the problem with the help of this link
http://www.microsoftsupportchat.com/b...