something wrong with my site!!

  • 1
  • Question
  • Updated 9 years ago
  • Answered
why has my site gone like this??

http://sitebuilder.yola.com/sites/S3/...
Photo of smithy

smithy

  • 1222 Posts
  • 28 Reply Likes
  • sad

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of William

William

  • 294 Posts
  • 0 Reply Likes
yeah its in a mess mate I tried it with 2 browsers and it looks the same... weird..
Photo of smithy

smithy

  • 1222 Posts
  • 28 Reply Likes
i am redoing that page so you might find that it is not there!!
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Can you post a screenshot?
Photo of William

William

  • 294 Posts
  • 0 Reply Likes
col, thanks for adding me as a contact.. dont know how to do it..yet..
Photo of smithy

smithy

  • 1222 Posts
  • 28 Reply Likes
thats ok william you you need to do is go to the profile that you want to add as a contact on GS then below there picture and where they are there is a add contact button click that!!
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
I believe the problem lies within the coding smithy. Since you are in the midst of redoing the page, double check your codes to make sure that they're correct.
Photo of smithy

smithy

  • 1222 Posts
  • 28 Reply Likes
right here is a screen shot
Photo of smithy

smithy

  • 1222 Posts
  • 28 Reply Likes
i have managed to do what i want it to do but not the desgin. i wanted the color Burlywood for the table background color but the code didn't like it so i ahd to take it off!!!! but ah well have to be white!!
Photo of William

William

  • 294 Posts
  • 0 Reply Likes
thanks mate, already done, now have u done your page??
Photo of smithy

smithy

  • 1222 Posts
  • 28 Reply Likes
yep. not the way that i want it to go ut i have got the code that i wanted to work!! it was the code that i did the FAQ on and i use that code for the friends list for my users accounts
Photo of William

William

  • 294 Posts
  • 0 Reply Likes
well done, it looks good...