Sub-domains are not available to publish site.

  • 1
  • Problem
  • Updated 5 years ago
  • Solved
I have made changed to my DNS and added-deleted a few sub-domains.
When I try to access them it says: Your domain is pointing to Yola! but I don't see them available to publish my site on. Also the ones I deleted are still available.
Photo of info

info

  • 3 Posts
  • 1 Reply Like

Posted 5 years ago

  • 1
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello info

If you mean that you added subdomains to your custom domain, you can do this, but we will need to publish your sites to these subdomains for you.

Please send us your request via e-mail using our Contact Support Form for us to assist you further best. Don't forget to provide the e-mail address associated with your Yola account.
Photo of info

info

  • 3 Posts
  • 1 Reply Like
Hi Stefan,

I found a workaround.

I pressed: "Publish" to the site.
Then selected: "Use a domain hosted elsewhere..."
Entered the sub-domain created within Yola.

Thats it.
The site is published succesfully.
I even see the subdomain on Domains hosted within Yola.

As I saw many people have the same problem.
I hope this helps.

Regards,
George
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello George

I'm really impressed – I was able to replicate this with my own domains. Congrats, that's very clever! It rarely happens that users know more about these things than us. :-) Thank you for pointing it out to me, and I'm happy to hear that you were able to achieve what you had been looking for.