Sub-Menu is not working

  • 1
  • Question
  • Updated 5 years ago
  • Answered
Hi! I am trying to use your sub - menu feature but it seems that it doesn't work? The sub - menu is not appearing on my website. Help please!
Photo of Ghee Lardizabal

Ghee Lardizabal

  • 20 Posts
  • 1 Reply Like

Posted 5 years ago

  • 1
Photo of Boomer

Boomer, Champion

  • 2055 Posts
  • 84 Reply Likes
Hi Ghee,

As far as I know, the submenu feature is only available on Premium Styles. Are you using one?

To test the submenu feature, try out one of the Premium Styles and navigating to Page > Page Properties > Navigation OR hover over your menu navigation > Edit Menu. The Page Manager dialog box will open up. From there, click on the green arrow (next to the green check) to start creating submenus.

However, you will not be able to save these changes and publish your site if you are a Free user, you will need to upgrade to Yola Silver or Yola Gold for it to work.
Photo of Ghee Lardizabal

Ghee Lardizabal

  • 20 Posts
  • 1 Reply Like
I am an existing Yola Silver user and I am using a Premium Style. I have also tried to apply different premium styles but the sub menu is still not appearing.
Photo of Boomer

Boomer, Champion

  • 2055 Posts
  • 84 Reply Likes
Hi Ghee,

Can you share the link to your site or tell me which template you are using so that I can try and replicate.
Photo of Ghee Lardizabal

Ghee Lardizabal

  • 20 Posts
  • 1 Reply Like
http://mariegraceonline.com

I am using the style Raging Ribbons.

I have also tried to use iStudio, Dreamweaver, and Countryside but still no sub - menu
Photo of Boomer

Boomer, Champion

  • 2055 Posts
  • 84 Reply Likes
Nice website Ghee :)

This is very strange. I tried in my test site, using Raging Ribbons, and was able to create a sub menu. I am using Firefox. Which browser are you using?
Photo of Ghee Lardizabal

Ghee Lardizabal

  • 20 Posts
  • 1 Reply Like
Thanks. :)

I am currently using Rockmelt browser.
Let me try using a different browser maybe that will solve the problem.
Photo of Ghee Lardizabal

Ghee Lardizabal

  • 20 Posts
  • 1 Reply Like
I have tried using Firefox & Google chrome but still no sub - menu. :(
what is wrong with my account?
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
Hello Ghee,

I am getting a Malware alarm (Avast) when I look at your "Catalogues" page. It is consistent with 2 browsers.

Detail:
URL: http://www.top-free-counters.com/7016......
Infection: URL:Mal


This seems to be associated with your hit counter but I haven't explored further to verify whether or not it's a false pos. Wondering if this is associated with the issue of no sub-menus?
Photo of Ghee Lardizabal

Ghee Lardizabal

  • 20 Posts
  • 1 Reply Like
How can I check my website for Malware?
Is it possible that the web counter is causing the issue?
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
I would remove the counter completely and check.
Photo of Ghee Lardizabal

Ghee Lardizabal

  • 20 Posts
  • 1 Reply Like
I have completely removed the web counter and scanned my website and restarted my pc but still no sub - menu.

Help me please.
I have too many menus and I need to use the sub menu feature
Photo of Ghee Lardizabal

Ghee Lardizabal

  • 20 Posts
  • 1 Reply Like
I have restarted my laptop twice and then the problem was resolved.
I am able to see the sub menu now
Photo of Boomer

Boomer, Champion

  • 2055 Posts
  • 84 Reply Likes
Yay! - excellent news :)