Sub Menu moving causing banner image issues

  • 1
  • Problem
  • Updated 6 years ago
  • Acknowledged
In an effort to get a clickable first button in my seb menu I moved my side menu down by 50px and now my banner images wont display. Every time I preview, even if i publish, the image resets to default.

I have reverted back to the previous code with the sub menu in the same place but the issue persists.

Any ideas how to fix this?
Photo of North Jim

North Jim

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 6 years ago

  • 1
Photo of North Jim

North Jim

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
changing styles solved it for 5 mins but i still have an issue with the first link in the sub menu . I am using the theme Applified. As soon as try to move the submenu it no longer wants to accept banners that aren't the default and bugs out again
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello North Jim

Can you please provide your domain name? This will enable us to find your Yola account and check the issue for you. Thanks.
Photo of North Jim

North Jim

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
www.nwdm.co.uk

website packages page
Photo of Nextgen Designer

Nextgen Designer

  • 4 Posts
  • 1 Reply Like
Hello North,

I have run into this problem a couple of times. There are a few options you can take. The best bet is to make your own buttons. If you would like help just message back, Ill help.. its easy :) from what I can tell, by looking at your site is that the button underneath is affecting your top one. I could be wrong. I would have to see the code but that is what happened to me numerous times.

On a side note: using negative margins can sometimes screw up the tables that you are placing your information into. Again I would have to see to know for sure.
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
Hi North-Jim,

I've had a look at this with Firebug and I can see that your first sub-menu button is in the reserved DIV for the phone banner. The others are in a separate DIV and each is also isolated from the other.

I'm unfamiliar with this style so I haven't got my head around what exactly has happened to cause this.