Subdomain publishing not working!

  • 1
  • Question
  • Updated 8 years ago
  • Answered
Subdomain publishing not working!
When I go to my subdomain wdproject.campatet.com, I get a your domain is pointing to yola message. But when I try to publish it, I get a<b>
We're not able to publish your website because of a problem with the DNS. The problem may be:

No "A record" was found for www.wdproject.campatet.com
No "A record" was found for wdproject.campatet.com
•An incorrect "A record" was found for www.wdproject.campatet.com
•An incorrect "A record" was found for wdproject.campatet.com</b>
message!
Please help!
Update:
Here is a image of campatet.com's dns settings.
Did I do anything wrong?



Photo of Kevin

Kevin

  • 475 Posts
  • 29 Reply Likes
  • frustrated

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of jeremy

jeremy, Employee

  • 1349 Posts
  • 90 Reply Likes
Hi there Kevin,

What you need to do is first publish your wdproject site to a .yolasite.com sub-domain and then we can assign your other subdomain to it.

I am sorry for the inconvenience. Please let me know once you have added your .yolasite.com subdomain to your site.
Photo of Kevin

Kevin

  • 475 Posts
  • 29 Reply Likes
I have added my .yolasite subdomain@ http://www.wdproject.yolasite.com
Photo of jeremy

jeremy, Employee

  • 1349 Posts
  • 90 Reply Likes
Hello there Kevin,

We have now assigned your domain http://wdproject.campatet.com/ to your site for you.

If you need any further assistance, please let us know.
Photo of Kevin

Kevin

  • 475 Posts
  • 29 Reply Likes
thank you so much. I really like to praise this forum for getting me out of so many stick situations
Photo of usna2011

usna2011

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
Jeremy, I have been trying to publish the website I built to www.jmrpics.com. I went to godaddy.com and changed all the setting i needed to. Then I tried to publish the site, but everytime i tried it said "An incorrect A record was found for..." When i go to www.jmrpics.com is says "your domain is pointing to yola" I followed the steps here to publish the site to www.jmrpics.yolasite.com and then to the www.jmrpics.com, but every time I try it is asked for the domain name so I input it and then click "check" but it says not pointed. How do i fix this?
Photo of jeremy

jeremy, Employee

  • 1349 Posts
  • 90 Reply Likes
Hello Usna2011,

I see your domain http://www.jmrpics.com seems to be working correctly now. Are you still unable to see it?

If you need any further assistance, please let me know.