Text is driving me mad!

  • 1
  • Question
  • Updated 11 years ago
  • Answered
Archived

This conversation was archived and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: out of date

i am having trouble editing my site. when i add a text box and start typing it carries on outside the margin. it wont go to the next line down. any ideas?
Photo of sas

sas

  • 11 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 11 years ago

  • 1
Photo of Kershnee

Kershnee

  • 2087 Posts
  • 152 Reply Likes
Hi Sas,

Sorry to hear you experiencing this problem. I just tried it out on my side, the text does move to th next line. Can you try adding in another text box and see if it does the same thing. Also please can you tell which style you are using and please can you send me the URL to your site.

I'm sure we can resolve this problem asap.

Regards,
Kershnee
Photo of sas

sas

  • 11 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks for getting back to me. Am using Times Roman and the site is moggymagic.synthasite,com. Its the first time i have had this problem, all the other pages i hve built have been fine.
Photo of sas

sas

  • 11 Posts
  • 0 Reply Likes
Oh and the page style i am using is entemology
Photo of Adrienne

Adrienne

  • 106 Posts
  • 5 Reply Likes
Hi sas,

OK, I just went to your site. All the pages I've visited seem to display text that wraps down to the next line. You mention that "all the other pages I have built have been fine" and that this is the first time you have encountered this problem.

So now I have to throw another question out to you. On which page are you noticing the text running outside the margin? Have you noticed the same effect when you preview the page?

~ Adrienne
Photo of sas

sas

  • 11 Posts
  • 0 Reply Likes
I have found this problem as i have started building the page titled BAITS. I have just changed style because i had too many pages for my previous style and this is the first page i have started building since the change. Would you advise maybe deleting the page and building it from scratch in the new style?
Photo of sas

sas

  • 11 Posts
  • 0 Reply Likes
would you believe it i have just been building my BAITS page and the problem has gone. Its behaving itself. Sorry for the trouble.
Photo of Kershnee

Kershnee

  • 2087 Posts
  • 152 Reply Likes
That's great to hear, glad the problem is gone :)