the link buttons melded together, how do I unstick them?

  • 1
  • Question
  • Updated 9 years ago
  • Answered
Hey Guys, I have a problem. I checked my site today and found that the link marker to the next page is gone. it reads home and cost list, but I can't click on cost list. www.lbiinvestigations.com
Photo of kmcd9574

kmcd9574

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
  • ticked off

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
I see the problem you are referring to.

Can you tell us what the last thing you added to your homepage was before the problem occurred? It looks like some of the code on your page has broken your menu. Maybe you can narrow down the search for us by telling us what your most recent addition to the page was.
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
hello - because you only have 2 pages it should be easy to fix.

I notice your hits counter widget is not working, when did you add it?
First try to remove this.

Then if that fails, these steps should fix it. follow carefully,

open your editor and on the home page click 'save as'


save the page test1 (and make sure the 'show in navigation' is selected).

Go to the second page 'how-much' and do the same thing, save it test2

Now you should have 3 page tabs - the 1 thats stuck together and 2 new ones called test1 and test2.

You can see if its worked by saving then pressing page preview.

-----------------------------
if at this point even the 2 new pages are stuck stop and email support@synthasite.com or come back here.

Ok, if its worked, click the 'site manager' tab


Delete the original 2 pages
Then rename test1 to index (if it reads index in the page tabs you can change this through the 'edit menu' button, but rename it index to start)
Then rename test2 to how-much or cost or whatever you like.

Thats it your done.

Good luck.
Photo of kmcd9574

kmcd9574

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
On the "cost list" I added the yellow large lettering. On the menu page, I added some of the red text on the "contact form".
But this problem was on the web site BEFORE I started reworking the pages.
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
It seems likely that something else is to blame then. Lee has given some very helpful advice. Can you try what he suggests and let us know if it works for you?