The updates yola just released in the last five minutes have bugs.

  • 1
  • Problem
  • Updated 9 years ago
Photo of Donald

Donald

  • 2991 Posts
  • 37 Reply Likes
  • http://youcanneverbetoosmart.com

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Donald

Donald

  • 2991 Posts
  • 37 Reply Likes
Everytime entering into an html and clicking ok or cancel it takes you back to the top of the page, then you have to scroll down to get to where you were. When I preview page, some of my widgets are in a different spot on the preview but in the correct spot on the sitebuilder, don't even know how this would be possible. That's just a few of the problems.
Photo of Donald

Donald

  • 2991 Posts
  • 37 Reply Likes
http://sitebuilder.yola.com/sites/D7d...

Scroll all the way to the bottom where you see the heading - it should be above the list and not below it... in the sitebuilder it IS above the list.
Photo of Donald

Donald

  • 2991 Posts
  • 37 Reply Likes
This is happening for every page I update or edit. The last widget (besides the getclicky and bottom menu and bottom ad) moves above the widget it's suppose to be below... it's not like that in sitebuilder but it is in previewed site.
Photo of Donald

Donald

  • 2991 Posts
  • 37 Reply Likes
ok, solved that problem, but it took me 5 minutes of moving the heading widget up and down back and forth, then it finally previewed in the right spot. But there's many of problems since yola made a release in the last 30 minutes
Photo of lambofgod

lambofgod

  • 875 Posts
  • 35 Reply Likes
what release?
Photo of Donald

Donald

  • 2991 Posts
  • 37 Reply Likes
Whatever release they did 30 minutes ago

Text widgets don't just get smaller on their own.
Photo of Donald

Donald

  • 2991 Posts
  • 37 Reply Likes
If you click in a widget in a two column layout, the widgets in the other side of the two column layout aren't visible.
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
Hey Donald,

We haven't done a release this evening, but I'll take a look into what might be causing you problems in the site builder. Sorry for the inconvenience.
Photo of Donald

Donald

  • 2991 Posts
  • 37 Reply Likes
Lilia's so adorable!
Photo of Donald

Donald

  • 2991 Posts
  • 37 Reply Likes
ok... how can yola change their widgets without releasing any changes. I know for certainty that your text widgets are different than they were an hour ago. Although the size of those isn't a big issue right now!
Photo of Donald

Donald

  • 2991 Posts
  • 37 Reply Likes
look at the bottom of this page... http://sitebuilder.yola.com/sites/D7d... ... please tell me why my "related Gateways" heading is below the list it's suppose to be above!
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
First of all, we have not done any releases this week end. So the assumption that the issue with your text widgets occurred because of something we did on our side is unfounded and unhelpful to getting to the bottom of your problem. You have custom code on that page, so that is the first thing I would look at. I am under a bit of pressure at the moment, so I can't look at the source code for you, but can you think what the last thing was you added before the problem started? For your own sake, I would recommend not being in such a hurry to blame problems on a Yola update, especially when you have no reason to believe that we have made any updates.
Photo of Donald

Donald

  • 2991 Posts
  • 37 Reply Likes
I know for a fact that everyone in yola has had a change with their text widgets, so how it's possible to do that and not have a release I don't know. But you can't honestly tell me that everyone using yola and internet explorer 8 aren't also having the same issues as me because it's not my browser settings or cookies, computer, or IP (location). Since I know of three persons all with different browser settings or cookies, computers, and IP addresses all having the same effects.
Photo of Donald

Donald

  • 2991 Posts
  • 37 Reply Likes
The issues wouldn't have to do with the code on the pages. This problem began about 3 to 4 hours ago and is present on all pages, but yet, wasn't an issue on any page prior to that. How can a code on one page mess up an entire site. I do know this... it's IMPOSSIBLE... the reason? Because when a browser displays images, designs, and text read from Hyper Text Markup Languages it reads ONLY that one page, it doesn't identify or recognize anything else on any other page throughout the site.