The Widget Box Codes Dont Apear?

  • 1
  • Question
  • Updated 9 years ago
  • Answered
Okay so when i want to put a comment box in my website, i press the "widget box" thinggy and then it takes me to the place where you choose the widget you want. and then i pick the one i want. but the problem is, the thing says "Saving widget...". and ive repeated this over and over...im verry confused with this. i am currently using enternet explorer 8. Thank you!
Photo of Indigo

Indigo

  • 15 Posts
  • 0 Reply Likes
  • anxious

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hi Indigo (btw, I love your name!)

When you choose the widget you want, do you then copy the HTML code and paste into the widget box?

Another option is to copy the HTML code and then drag over an HTML box and paste into there.

Please let us know what happens and if you need further assistance.
Photo of Indigo

Indigo

  • 15 Posts
  • 0 Reply Likes
(lol thanks) i must have not explained well enough, sorry! the problem is that the code wont show. itll just say "Saving widget..." and nothing else. it does not show the code. and that means i cant put widgets. before it worked, but now theres something wrong.
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Can you please share what widget you're trying to put in? I'll take a look and see if I'm experiencing the same problems.
Photo of Indigo

Indigo

  • 15 Posts
  • 0 Reply Likes
um, sure. heres the link http://sitebuilder.yola.com/ide/index...# thats the one i got. and i just press the "get widget" button and it doesnt work.
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
It says the site page doesn't exist. Can you try publishing your site and then I can take a closer look at it?
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Which route are you taking? The direct JS-kit one or the widget code?
Photo of Indigo

Indigo

  • 15 Posts
  • 0 Reply Likes
i tryed the code and its not appearing, and i tryed to make an account but it seems to not log me in...
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Okay... we may have to try and take this one step at a time. Do you think you could wait til the next day? It's getting pretty late for me. You can also send an email to yola@support.com or others may jump in to help you out.
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
I noticed you said that you have IE8. You may want to try another browser to see this helps to implement your code. Yola works best with Firefox. You can download for free: http://en-us.www.mozilla.com/en-US/fi...

I'm really sorry I couldn't help resolve this problem tonight.. but I'll be back and I'll keep my eye on this thread until the issue is resolved. Night, night.
Photo of Indigo

Indigo

  • 15 Posts
  • 0 Reply Likes
okay thanks ^^ i still have all evening xD
Photo of Kershnee

Kershnee

  • 2087 Posts
  • 152 Reply Likes
Hi Indigo,

Let us know if your issue has been resolved? On your page called "deff-types-of-wolves" you have comment feature. Is this the page you were adding it to?
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hi Indigo

Any success? I'll be popping in and out so give us a shout if you need further assistance.