The widgets in the site builder will not delete!

  • 2
  • Problem
  • Updated 8 years ago
  • In Progress
Hi, the widgets in the site builder will not delete! I am recreating my homepage because some code on there broke the whole page! And I made a copy of one page on my site. But, I am trying to delete some of the widgets and it just will not delete! I tried it in IE 8 first, then, I went to Google Chrome, still no luck! This happens a lot, but this is the first time I am posting it!
Photo of Nathan

Nathan, Champion

  • 3739 Posts
  • 307 Reply Likes
  • frustrated

Posted 8 years ago

  • 2
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello Nathan

I'm sorry to hear that this happened to you. It sounds like you have some bad coding on your site which is preventing you from deleting the widget. What you can try to do is change your layout to 3-over-1 which will often break the bad code.

Then, you can drag the offending widget into one of the blank columns and try to delete.

If you still have trouble with this, please send us an email to support@yola.com and I can help you further from there.
Photo of Nathan

Nathan, Champion

  • 3739 Posts
  • 307 Reply Likes
Oh, thank you for your help! So, just drag the widget into the empty one, and delete it? Sometimes, I will just go in the code and delete the whole code out of it. And save it so atleast nothing shows up. But, this happens to pictures sometimes too, and other stuff. So if it is bad coding, it will make it stick on there? Some times, when I drag an object, it won't move, and a message pops up and says " This widget is either null or not an object"
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Yep.. give it a try and if it doesn't work, then you can give me a shout and I can try on my end.