Tumblr-linked blog not updating / syncing consistently

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • In Progress
OK, so having linked my tumblr to my yola, everything was working just fine. New posts were added almost instantly. And then... it stopped. I have cleared the cache, and checked in other browsers. Still nothing. Oddly, in site builder, the new posts are displaying. But on the live site, nothing has updated for several posts.

Ideas?
Photo of Myrtle Corner

Myrtle Corner

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Myrtle Corner

Myrtle Corner

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
This reply was created from a merged topic originally titled Tumblr-linked blog not updating / syncing consistently.

OK, so having linked my tumblr to my yola, everything was working just fine. New posts were added almost instantly. And then... it stopped. I have cleared the cache, and checked in other browsers. Still nothing. Oddly, in site builder, the new posts are displaying. But on the live site, nothing has updated for several posts.

Ideas?
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello Myrtle Corner, 

We did have an issue a few days ago with Tumblr but this has since been resolved. Please try republishing your site and then clear the cache in your browser. 

This should display your Tumblr posts again. 

If the problem persists, please share your domain so that we can have a closer look. 
Photo of Myrtle Corner

Myrtle Corner

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi

Thanks for the reply. Sadly that plan has had no effect. Site is still showing an outdated blog roll.

http://niks-clicks.yolasite.com/Blog.php

Being fed from

http://myrtlecornerpm.tumblr.com/

And as I say, it is correct in the builder, just not uploading as expected. (see attached )

Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello, 

I am seeing those blog posts on the live site:



Did you try clearing the cache in your browser? You can also try a different browser as well. 
Photo of Myrtle Corner

Myrtle Corner

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
"try a different browser" isn't really much good for potential viewers though, is it?

As it happens, I have tried it on different browsers. I have the same issue on Opera as I have in Chrome, even after clearing the cache. But it displays ok in Firefox.
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hi Myrtle, 

I suggested using a different browser to see if you were getting the same results. Since you are able to see your blog on Firefox, this would seem to indicate that the problem lies with the settings on your Opera and Chrome browser. Please note though we do not support Opera so the results there may be inconsistent. 

Your viewers should not have any problem. My colleagues who are stationed at different parts of the world also say they are able to see all your blogs. They were using Chrome and Firefox. 

Please be assured that your blog is working. 

If there is anything else I can do for you, please let me know. 
Photo of Myrtle Corner

Myrtle Corner

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
Well my colleagues are seeing what I am seeing on Chrome, so I can assure you that my blog is not working.

I like that you are saying it s my fault though, that's a nice touch.
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
Hi Myrtle Corner,

I am also seeing your blog in Chrome, Edge and Firefox, in Thailand.

It may be worth your while checking/updating the versions of the browsers that are not displaying the blog for you?