Update Site

  • 1
  • Problem
  • Updated 9 years ago
  • Solved
I have a juke box swf player running in one of my pages. I updated the playlist to include an additional audio message. When I run preview page for the updated page the new audio file is included in the player and I can run the new file.However after I update the site and run the swf player the new audio message added to the playlist does not show up. My site www.wwrc.ca

Felipe
Photo of Felipe

Felipe

  • 58 Posts
  • 0 Reply Likes
  • sad

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Felipe

Felipe

  • 58 Posts
  • 0 Reply Likes
When you go to www.wwrc.ca click on Español and then on "Audio Mensajes" in the navigation menu. If you notice in the attached image in my original posting there are four (4) audio items in the playlist. When you access www.wwrc.ca and go the page as indicated before there are only three (3).

Thank you
Photo of Dré

Dré

  • 201 Posts
  • 15 Reply Likes
Hi Felipe,

I have visited your site and I can see all four messages load in the jukebox player. So it seems to have worked.

I'm wondering if your browser is just bringing up temporary files that it has stored without actually loading the whole page again. Could you clear you cache and let me know if the problem persists?

This link has more information: Clear your browser's cache
Photo of Kershnee

Kershnee

  • 2087 Posts
  • 152 Reply Likes
Hi Felipe - Can you please let us know if this has been resolved?
Photo of Felipe

Felipe

  • 58 Posts
  • 0 Reply Likes
Hello Dré
Yes, I think there was some kind of delay between the updating of the site and the posting of the update in the internet. I did an update just now and it was updated in the internet right away.

Thank you
Photo of Dré

Dré

  • 201 Posts
  • 15 Reply Likes
Great to hear!