Upload problems still

  • 1
  • Question
  • Updated 6 years ago
Laura Thomas (Social Media Coordinator) 16 hours ago
Hi Leah,

Please tell us more about the images you are uploading as I doubt it is related to our server restarts. What is the size and file name of your images? Are you using any special characters in the file names? Only alphanumeric digits are supported. Please let us know if this doesn't help.

Leah 4 hours ago
Ok the banner image is 49.2 kb, I have reduced this down as far as I dare before it is unusable. Photos are around 112kb each I tried to load three but it won't let me.
I have just changed the banner again on the home page. It loads on to the page and I click save. If I then go to another page and return it has gone. I have tried to apply to ever page and click through but it is not there. I have deleted from my files and re-uploaded and repeated the process and the same thing. I have cleared the cache also to see if that helped but no.
The site is not live as I am working on it to go live but this has been a bit of a set back. I must say though that up until yesterday there had never been an issue with any of the other websites

Thought I'd put this here as the other post now has solved on it??




Photo of Leah

Leah

  • 48 Posts
  • 4 Reply Likes
  • frustrated

Posted 6 years ago

  • 1
Photo of Leah

Leah

  • 48 Posts
  • 4 Reply Likes
Still waiting for some help on this.

Basically after the last screen shot if I then go to another page and come back to the home page the banner has gone. It even does it if I reload the default banner.
Photo of Leah

Leah

  • 48 Posts
  • 4 Reply Likes
and still waiting.

Laura you asked me to post the problems, so I have. Could you please answer my for me then. You are on as I have been on here all night trying to solve this issue. I have seen you answer other peoples queries but not mine?
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
Hi Leah,

I understand this is frustrating for you and we are here to help you. Multiple posts do not serve to expedite the process and can sometimes slow it down. We appreciate your patience as we work to resolve your problem.

We have been unable to reproduce an error uploading images to your website.
Have you tried an alternate browser, clearing your cache, and insuring your Flash player is up to date? As you indicate these issues just recently started for you, and we're unable to replicate, I'm optimistic this might help.

If it does not, please send an email with an attachment of a couple of the images you are struggling to upload to support@yola.com. Please be sure to include a link to this post for our reference.