Uploaded pictures won't show

  • 1
  • Question
  • Updated 8 years ago
Merged

This conversation has been merged. Please reference the main conversation: Photo Uploaded does not appear in folder when loading picture widget

When I upload a picture(s) n my filemanager, they won't show. All I get is blank thumbnail
Photo of Ron Bollen

Ron Bollen

  • 40 Posts
  • 1 Reply Like
  • sad

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of Brandon

Brandon

  • 243 Posts
  • 33 Reply Likes
Hi there Ron,

Are you by any chance experiencing the issue described here? If so I'm sure a Yola staff member will be able to submit your issue to their trusty engineering team to try fix it for you.

Regards,
Brandon
Photo of Ron Bollen

Ron Bollen

  • 40 Posts
  • 1 Reply Like
Don't know, the "here" link doesn't work here :)

It worked fine last time (7/16/2011), came back from my vacation and it doesn't work anymore.

I also can't login at the moment, servers are down
Photo of Brandon

Brandon

  • 243 Posts
  • 33 Reply Likes
Ah yes I've just noticed this now! Well to see the 'here' link, rather paste this into your browser:

http://forum.yola.com/yola/topics/photo_uploaded_does_not_appear_in_folder_when_loading_picture_widget

:)
Photo of Ron Bollen

Ron Bollen

  • 40 Posts
  • 1 Reply Like
Yup, same problem

and no solution for almost 14 days....
Photo of Brandon

Brandon

  • 243 Posts
  • 33 Reply Likes
It must be quite a severe issue, as Yola is usually very quick to solve these types of problems.

I hope it gets sorted out for you soon!