Uploading new files button isn't responding! sigh.

  • 1
  • Problem
  • Updated 6 years ago
  • Acknowledged
Hi there- My sitebuilder won't allow me to upload any new files. I have lots of space for data and I have been able to load all my previous files on the Firefox web browser, which is what I am using. It seems like the button is not responding. Is it possible that Sitebuilder is having an issue?
Photo of Kate Anderson

Kate Anderson

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 6 years ago

  • 1
Photo of Crystal

Crystal, Champion

  • 250 Posts
  • 79 Reply Likes
Hello Kate,

Could your security settings on your computer have been changed recently? Perhaps a pop-up blocker is stopping the window from opening. I just checked my own site in Yola and the button is responding like normal. There was also a recent Java update that could effect it..
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello Kate

I've tested the file upload functionality in your Yola account using Firefox 20, and I was able to upload a picture ("Baum-auf-Weingut"). It's not published, and you can keep or delete it from your File Manager. There is currently an error that when you upload to the File Manager and try to upload again, the button doesn't react. However, once you close and re-open the File Manager, it works again.

Where does this issue exactly occur for you? Is it in the File Manager or in a Picture Widget or ...? Does the button just not react or do you get an error message?