Uploading pictures doesn't work. How can I solve the problem?

  • 1
  • Question
  • Updated 7 years ago
  • Answered
I have tried all previous suggestions including emptying cache, trying another computer, checking the file size, making sure Flash is updated, turning off my security program, using the text box. What else can I do?

I am not willing to purchase Yola Silver in order to upload one picture. I think that it is unfair to force me to do so.
Photo of communicateandgrow

communicateandgrow

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of John McCarthy

John McCarthy

  • 1292 Posts
  • 99 Reply Likes
Hi There,

Do you get any error messages when trying to upload the pictures?

Also can you include some information about the file so we can determine if it is restricted for some reason.

Include file name, size and format if possible

I'm determined to solve this problem.

John M
Photo of communicateandgrow

communicateandgrow

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
No error messages. The upload just hangs there. The files is a jpeg with a size of 80k. File name is Elaine 1. Thank you
Photo of John McCarthy

John McCarthy

  • 1292 Posts
  • 99 Reply Likes
Hi,

This does sound weird, I can only presume that this is and error on Yola's side,
Please be patient and I'm sure one of their Wizards will be along to fix it soon!

Sorry for not being of much assistance!

John M
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hi communicateandgrow,

Thanks for your patience. I am sorry to hear that you're having this trouble. Thank you for trying the various trouble-shooting steps. I am wondering if you could please check your file name? Does it contain any symbols or characters in it such as ( ) or accents, etc..? If so, please try renaming your file so it contain plain letters and try again.

If you still have trouble, please can you email support@yola.com and send us your file so that we may try to upload this for you?
Photo of farragio

farragio

  • 90 Posts
  • 9 Reply Likes
I'm having trouble as well. I uploaded about 30 pictures and the first 15 or so uploaded with no problem but the last 15 or so aren't uploading properly. I've tried all of the suggestions such as clearing cache, using different browser, checking Flash, Javascript, cookies, etc. but nothing is working.

The files are in my folders in the File Manager as though the pictures uploaded but there is no actual image. I've included a screen shot.
Photo of Brianna

Brianna

  • 2045 Posts
  • 92 Reply Likes
Hi Farragio,
Please share the browser version and type you are using to work on your website as well as your domain. We would like to test this on our end. Thanks!
Photo of farragio

farragio

  • 90 Posts
  • 9 Reply Likes
Hi Brianna, I'm using Firefox 8.0. I've also tried IE & Safari. My domain with Yola is farragio.yolasite.com
Photo of farragio

farragio

  • 90 Posts
  • 9 Reply Likes
It may be a coincidence but I'm noticing that the folders I created that include the "&" sign, such as "Black & White" are the folders where photos aren't uploading properly.

I tried deleting those folders and re-creating them and had the same problem. But when I tried a third time and named the folder "Black White" without the "&" then the photos loaded with no problem.
Photo of Nazlie

Nazlie

  • 1721 Posts
  • 51 Reply Likes
Hi farragio

If you create folders or file names with special characters, it may cause problems so it is best not to use these at all in the File Manager.

Hope this helps!