We follow the steps to embed video but it does not work.What to do?

  • 1
  • Question
  • Updated 7 years ago
  • Answered
When we follow the instructions, at some point we get the youtube screen where the tutorialis preloaded. We can erase the URL and past another one but clicking refresh (the two arrows) does not have effect.Is there something we need to do differently?
Photo of Minke

Minke

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello Mlinke,

After adding your URL (make sure it's the URL from the address bar), are you clicking on "OK". If you're still having trouble, do you mind sharing your site URL and the YouTube URL and I can try to have this added for you.
Photo of Penny Messahel

Penny Messahel

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
hi Sanja. I'm having the exact same problem. Perhaps you can help me. I've been here for around 4 hours trying to solve this. Its extremely frustrating to say the least. Please help me...thanks.
Photo of Matt Chadwick

Matt Chadwick

  • 14 Posts
  • 1 Reply Like
I had a problem with this too, wondering if your problem is the same.

I was entering the URL and when i saved it, the video was showing up as the yola "how to" video. However if you then save the page and refresh it changes to your video.

Hope this is the same issue and it fixes things for u!
Photo of Minke

Minke

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
Thank you for your respons. It worked. I used the url from the adress bar and followed Matts instructions afterwards an it works!
Thank you very much. I couldn't do it without your help.
So Penny, I wish you good luck too.
Photo of Brianna

Brianna

  • 2045 Posts
  • 92 Reply Likes
Thanks for the update - we are glad to hear that your YouTube video is working properly!