Website/blog keeps reverting back to yesterday's status

  • 1
  • Problem
  • Updated 6 years ago
  • In Progress
Hello,

I posted two new items today on my blog but they are only sporadically showing when I look them up. Mostly the page reverts to yesterday's status, so not showing the 2 new blog posts published on 22/05. I am familiar with emptying the cache and other needs when you want to take a peek at how your site looks online and have tried this - no success.

It is very wierd as at times I go to my page - www.themeparkpost.com - its just fine, but when I hit refresh - it reverts back to the status of yesterday. Any advice? Same problem on firefox, chrome and explorer and I tried it at work too - again same issue even on a different system.

The other - possibly associated issue is that often one of the photos on the new blog post wont publish.

Its the front page that is the issue. I thought it might be because I have too many posts but even deleting some of the old stuff is not working. Thanks
Photo of ThemeParkPost

ThemeParkPost

  • 38 Posts
  • 2 Reply Likes

Posted 6 years ago

  • 1
Photo of ThemeParkPost

ThemeParkPost

  • 38 Posts
  • 2 Reply Likes
Seems the problem is not just on my one site - I also run www.thefoodchain.biz. Same issues there - mostly pics on new blog posts that dont appear.

All advice is welcome :-)

I deliver a daily service so its a bit worrying.
Photo of Frank

Frank

  • 111 Posts
  • 31 Reply Likes
Yes your right, TPP,

Some of the images are not showing up. Looks like they are external links, perhaps you need to check those links to view the source. Or if they are images of your own and you have everything pointing to the right place, try viewing the images with the Aviary feature to see if there A-Ok, Could be a start...
Photo of ThemeParkPost

ThemeParkPost

  • 38 Posts
  • 2 Reply Likes
They images are my own...
Photo of Frank

Frank

  • 111 Posts
  • 31 Reply Likes
I just visited your site(s) using firefox on a different computer , there was just 1 image that did'nt show. I did a refresh and all was fine then. I'm not sure what is causing this. I did have a similar issue on my site a while back, but I re-published a few times and it seemed to resolve it.

Sorry couldn't be more help ...
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
Hi guys,

I'm seeing the same or a similar issue where pages are reverting back randomly. This has happened previously but they usually get it back on track.

Thanks TPP for reporting this and Frank for following up. Prompted me to check!
Photo of ThemeParkPost

ThemeParkPost

  • 38 Posts
  • 2 Reply Likes
OK - I'll try posting new stuff for a few more days and see if it helps. Thanks guys!
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello ThemeParkPost

Thank you for letting us know about these issues. Please keep us posted if it shouldn't work by early next week.