website offline/can't be viewed

  • 1
  • Problem
  • Updated 7 years ago
  • In Progress
hi, my website doesn't seem to be available to view at the moment - the home page returns this message in my browser

"It works!

This is the default web page for this server.

The web server software is running but no content has been added, yet."

even though my site has been up and running for months now. the other pages sometime load and sometimes give a 404 error. i have done some work on it today and the changes uploaded ok, if that makes any difference?

my website is www.basingstokegardener.co.uk and i'm in Basingstoke, England. I have tried clearing my browser cache but it doesnt help.
Photo of StuartJ

StuartJ

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
Hello Stuart,

Your site is displaying without issue here in Asia. That's half good but of course I can't see the reason for it failing in the UK. This is happening periodically with .co.uk sites for their creators but the good thing is that they seem to resolve fairly quickly. I don't know the reason.
Photo of StuartJ

StuartJ

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
hello Gop,

many thanks for checking the site for me - it's reassuring to know that it's working ok somewhere! The folks at Yola seem pretty on the ball so hopefully they'll get to the bottom of it soon!
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
Hi StuartJ,

Your site displays for me in the US as well, I have attached a screenshot for your reference. You may want to contact your ISP provider about this as everything looks correct based on reviewing your account set up.