Where did my homepage go?

  • 1
  • Question
  • Updated 8 years ago
My homepage is blank except for the menu? What happened to everything on it? It shows in sitebuilder, just not on the web. I viewed on Explorer and Firefox.
www.BritSAL.net/
Please take a look for me.
Thank you.
Sal
Photo of BritSAL

BritSAL

  • 217 Posts
  • 19 Reply Likes
  • Concerned

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of BritSAL

BritSAL

  • 217 Posts
  • 19 Reply Likes
I think the journal isn't showing too....cryin' now..
http://www.britsal.net/journal.php
Help!
Photo of BritSAL

BritSAL

  • 217 Posts
  • 19 Reply Likes
Journal isnt showing too..oh dear...I hope it's not gone, it's well over a years entries...
http://www.britsal.net/journal.php
Photo of Chad Ferlito

Chad Ferlito

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
Hi BritSal

I have had a look at your site and the problem seems to be rectified.

I think the issue might be that your browser is still referencing old site information it has saved when you type in your URL. It does this so that it doesn't have to download all the information again the next time you visit the same site, and can then load the page faster. It stores this information in a "cache". However, this can present a problem if incorrect information gets cached.

I hope this resolves the issue you are experiencing. Please don't hesitate to contact me should you require further assistance.

Kind Regards
Chad
Customer Service Consultant
Photo of BritSAL

BritSAL

  • 217 Posts
  • 19 Reply Likes
I rebuilt the homepage, and so far so good...