where's my banner?

  • 1
  • Question
  • Updated 9 years ago
  • Answered
no matter what I do my banner does not show up when people try to get to my site
Photo of isigh

isigh

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Ruth

Ruth

  • 2819 Posts
  • 135 Reply Likes
Hi isigh,

I'm sorry to hear that you are having this problem. Have you updated your site after adding the banner?

Would you mind sharing your URL with us so that we can take a look, please?
Photo of isigh

isigh

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
my site is itpurse.com. Yes I updated the site. I received an answer before, but nothing works. Thank you for your relpy. Any help would be appreciated.
Photo of Ruth

Ruth

  • 2819 Posts
  • 135 Reply Likes
Hi, thanks for sharing your URL.

This is what I see when I look at your site:



Should I be seeing something different?
Photo of isigh

isigh

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
No but no one elsr gets it. here's what my grandaughter says.

Hi Grandma,

I don't see a banner. It just says itpurse and then there's a big box with a small litlle red x, like for an error. From what I can see, which is very little, it looks nice.

Love,

Justine

My daughter and everyone else says the same. I get a box and no banner from everywhere but safari. I can't put my purses up and advertise. Hope we can fix this. Thank you!
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi isigh,

I hope that I have found the problem - it seems that the image has a CMYK color mode attached to them - which is not web friendly (for Internet Explorer). If you change the color mode to RBG-16bit and reupload the image and republish your site, it will display.

Please come back to us if it doesn't work for you.
Photo of isigh

isigh

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
Thank you! I think you solved the problem. I did a new banner. I think it will work. I'll see what others say.
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
I hope so! It seems to be fine in Firefox - Internet Explorer is where the problem appears...
Photo of Curtis E. Hay

Curtis E. Hay

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
I see your banner just fine! looks like you fixed it. I didn't see any products though. Maybe that's not ready yet.
Photo of isigh

isigh

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
thanks!
Photo of isigh

isigh

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
thanks!