why cant i delete wigets

  • 1
  • Question
  • Updated 9 years ago
  • Answered
what does this mean

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727)
Timestamp: Thu, 26 Mar 2009 02:27:33 UTC

Message: Invalid argument.
Line: 716
Char: 2
Code: 0
URI: http://ide.synthasite.com/ide/page/in...
Photo of scott

scott

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Scott,

Does your page not load at all? If possible, could you post your URL so that we can take a look?

Alternatively, please can you follow these steps:

1. Check to see if you are having problems with your network or internet service provider.
2. Clear your browser's cache. This link has more information: http://www.wikihow.com/Clear-Your-Bro...
3. Check your privacy settings. You must accept cookies from SynthaSite. Please click on this link to find instructions for accepting cookies with your browser: http://www.google.com/cookies.html.
4. Try loading the site in a different browser (eg. Firefox, Opera, Internet Explorer). Or in IE7 (I see you're using IE8).
5. Try loading the site on a different computer or network if possible.

Please come back to us if you don't see anything different.
Photo of scott

scott

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
marije - i hope this gets to you i did not see where else to reply to you

synthasite is down right now so when it is back up i will try those things here is the url http://bennatejack.synthasite.com/

thanks, scott
Photo of scott

scott

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
marije - also i just tried to open up another site and this is what came up --

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727)
Timestamp: Thu, 26 Mar 2009 12:06:52 UTC

Message: 'animation' is undefined
Line: 52
Char: 187
Code: 0
URI: http://static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/z...

thanks, scott
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Thanks Scott - if you could try the steps when we're back up and let us know if it helps at all. Particularly trying in a browser other than IE8 :)
Photo of scott

scott

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
it seems to work in firefox so i will use that from now on

thanks, scott
Photo of scott

scott

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
marije - i just went back in and now it is giving me this error what do i do here is the url - http://sitebuilder.yola.com/ide/index...

thanks, scott

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727)
Timestamp: Thu, 26 Mar 2009 14:45:42 UTC

Message: Invalid argument.
Line: 716
Char: 2
Code: 0
URI: http://sitebuilder.yola.com/ide/page/...
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Scott - the URL you've given me won't work unfortunately. Would you mind clicking on Help > Contact Support and sending us an email. You can send it to my attention so that I can pick it up.