Why can't I hear my audio clips?

  • 1
  • Question
  • Updated 8 years ago
  • Answered
I am trying to use the Google audio widget but it doesn't play. My domain is laspiritaviols.org and the file path within yola is resources/Clips/Vecchi.mp3 so what path should I be using? I tried both http://laspiritaviols.yolasite.com/re... /Vecchi.mp3..... and http://laspiritaviols.org/..... I also tried adding www just in case but that didn't help either. The square red mp3 widget works but I don't like the looks of it.

Photo of lynn.d.fergusson


  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
Hi Lynn,

The correct URL for you mp3 would be this

This song in this example is not reachable -- have you added it to your file manager? -- If you have you could try and update (re publish) the site, see if that helps.

Also file names are case sensitive as are file manager folders.

Hope this helps - Lee - http://hexham.info
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
Thanks Lee!
Photo of Lynn Fergusson

Lynn Fergusson

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
Thanks Lee - I guess I was confused because one of the widgets worked in the preview mode and the other didn't. Once I published the site it was okay.
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
Your welcome Lynn,
URL's work like this in the site builder:

If you use the http:// laspiritaviols.org/ it will NOT show in the preview window.

If you use just resources/Clips/Vecchi.mp3 it should show in the preview.

The file is not actually live until you publish the site, so it can not be reached at its full address http:// ...etc. but the super clever editor can display its own preview of it unless its told to look for it from its full address.

I'm not sure if that makes sense :)

Glad its fixed - Lee - http://hexham.info