Why don't my GoogleAds show up on my site?

  • 1
  • Question
  • Updated 7 years ago
  • Answered
I've gone to GoogleAds, created the ads and gotten the codes, and pasted them into Yola. I've tried to paste them into both the GoogleAds widget and into the HTML widget. No matter how I try it (or how long I wait), they don't show up. The site shows a big empty space where the ads should appear. When I'm looking at the page from the editing view (logged in to Yola), it shows an empty HTML or Adsense widget box. Any thoughts?
Photo of akwieckert

akwieckert

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated and out of ideas

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
Hi Ackwieckert,

If nothing at all is showing up this suggests that the code you have added is faulty or incomplete. Please check the code again and see if the new code is exactly the same as your posted code. It often takes a day to show after correct placement.
Photo of akwieckert

akwieckert

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
Thank you for the suggestion. I have copied and pasted the code from Google, so it should be correct. In fact, just in case that was the problem, I set up another ad to get a fresh code. Neither works. I have waited several weeks on each ad attempt. I'm not sure what else to do.
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
OK. I think the best thing now is to contact Google ads for advice. They seem to be regarded well by users of this service and are most helpful by reports.

I hope you get this up and going soon. Weeks is a long time to wait :)