Why is the YouTube Video widget not loading?

  • 3
  • Problem
  • Updated 7 years ago
  • Solved
I'm having difficulty with the YouTube Video widget. Just keeps trying to load...never actually works. Anyone else experiencing difficulty with this right now?
Photo of Rachael Moore

Rachael Moore

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
  • ughhhh

Posted 8 years ago

  • 3
Photo of Brianna

Brianna

  • 2045 Posts
  • 92 Reply Likes
Hello Rachael,

Thank you for your message. I did just try loading a YouTube widget on my site and had no issues. Please do me a favor and try Clearing your Cache. If you still struggle loading a YouTube video after clearing your cache, please send us an email at support@yola.com and we will gladly look further into the issue you are facing.

Cheers!
Photo of cnrdflynn

cnrdflynn

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Same problem cleared the cookies but Cache? I still cannnot load the youtube widget the link you gave ''clearing your cache'' i passed
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
Hi cnrdflynn,

It's not just you there seems to be a problem with the widget - A Yola employee will see this soon and someone will get it fixed asap.

Lee.
Photo of Christie

Christie

  • 68 Posts
  • 1 Reply Like
I am having trouble uploading files and pictures, tried two different browsers, cleared my cache, still everything I try to upload just says uploading
Photo of cnrdflynn

cnrdflynn

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Thats also a problem for me
Too i think alot of things are having problems with yola
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello Christie and cnrdflynn,
I'm sorry to hear you both are having trouble uploading files. We're not having any widespread issues right now with file uploading. Can you try a few things for me and then give it another shot with uploading the files:

1. Clear your browser's cache. This link has more information: Clear your browser's cache.

2. Try loading the site in a different browser (eg. Firefox, Safari, Internet Explorer). We would suggest using the Firefox browser as this browser seems to work best in the Yola environment. It is a free download if you would like to give it a try: Download Firefox.

3. Try uploading files from another computer to see if the problem is local to your computer.

Please let me know how this goes for you.

Kind Regards,
Emmy
Photo of James David Audlin

James David Audlin

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
Hello, Emmy -

Thank you for your reply. I've tried all this (I'm pretty computer-savvy and internet-savvy), with no success.

When I move the Youtube widget over, I just get a blank box, which never loads no matter how long I wait.

Neither you nor your colleague answered my other question about spacing between lines. Most of my page is in the "huge" type-size, but the lines are crowded closely together such that the text is hard to read - also, it keeps dropping "widows" (the last word or two from the previous line) onto a separate line. It doesn't look very professional. Is there a way to adjust the spacing between lines to prevent these issues?

Finally, your website is EXTREMELY slow. It's not my computer or the internet connection; everything else is lightning-fast.
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
Hi James - I wrote this on your other thread -

Hi James,

There is a problem with the YT widget - should be fixed soon.

As for your line heights...

if you add this to the page it will effect ALL the text widgets line heights.

If you want to change a specific box leave a link to the page here and I will amend the code for you.
<!--
<style type="text/css">
.sys_txt {line-height: 40px;}
</style>
-->

NOTE: change the height (40)px to any number you like.

Lee.
Photo of James David Audlin

James David Audlin

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
Hello again, Lee -

Again, thanks for your help! I put in the HTML code on one page, but detect no difference even when I change it to 80px, when I refresh the page. The page I attempted with is - http://sitebuilder.yola.com/en/ide/in...

I hope this message posts - the site is saying there is profanity in the above, which of course there isn't.
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
The code did'nt post correctly at first (sorry about that mate) use this instead. (it will have to be inserted in a html widget or in the text widgets html editor...

<!--
<style type="text/css">
.sys_txt {line-height: 40px;}
</style>
-->
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
don't include the first <!-- or the last line -->
Photo of James David Audlin

James David Audlin

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
Ah, that seems to make a difference! I'm trying different pages on my site, though Yola is taking FOREVER to save and load.
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
I just wanted to confirm that we are aware of the YouTube widget issue and our engineering team plans to push a fix for it later today.
Photo of churchconversion

churchconversion

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi same problem here with You Tube Widget. Blank Screen No Load. FYI
Photo of churchconversion

churchconversion

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
Firefox 5. Vista Home. Acer Lap. 5535
Photo of churchconversion

churchconversion

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks for the update.
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
Thanks churchconversion! Indeed this is the same issue and should be resolved by the end of the day today.
Photo of churchconversion

churchconversion

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
All fixed Here
Thanks All.
Jonathan
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
We did release a fix for the YouTube widget yesterday so it should all be back to normal. Please let us know if you have any additional problems!