Why isn't my site loading after transferring to Yola?

  • 1
  • Question
  • Updated 7 years ago
  • Answered
I transferred a domain I already owned to Yola: kainoschurch.com. However, the previous site used for the domain still loads. Even the temporary domain name I was using (kainoschurch.yolasite.com) now loads the previous website that was used for the site, instead of the one I built through Yola. Is there a step that I have missed?
Photo of Dnett

Dnett

  • 23 Posts
  • 1 Reply Like
  • eager to get this resolved.

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of diane

diane

  • 1238 Posts
  • 121 Reply Likes
Hi, Dnett,

I have also answered your email in support. Your domain transfer still says it is in progress but I'm not sure why the yolasite subdomain is going to the other site. I have referred your email to our Payments Dept.--please allow a response time of 24 hours. Thanks.
Photo of Jackie

Jackie

  • 640 Posts
  • 35 Reply Likes
Hi Dnett,

I have just replied to your email. As Diane mentioned your domain is currently in transfer and so the DNS records have been reset, and no longer point to Yola. It is now pointing to your previous site.

This domain is also set as the primary domain, and that is why your yolasite subdomain is redirecting to it. I have sent you instructions on how to change the primary domain.

As soon as your custom domain has been transferred you will be able to publish your Yola site to it, and set it as the primary domain.

I hope this helps! Please let us know if you have any further questions.

Thanks,
Jackie