Why won't my banner image load?

  • 1
  • Question
  • Updated 7 years ago
  • Answered
Whenever I try to upload a banner image it doesn't load. I know the image is compatible. Please tell me what the problem may be and how to fix it
Photo of gamingmodshop

gamingmodshop

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
  • confused

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hello gamingmodshop,

Would you be able to provide the following information:
1. The URL of your site.
2. The page that you're trying to add the banner to.
3. The name of the file that you're trying to use for the banner image and what type of file it is.
Photo of gamingmodshop

gamingmodshop

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
The link is http://controllermodz.yolasite.com/
I want it on all pages.
The file name is cooltext497477404.jpg
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello gamingmodshop

Thank you for that information. When I looked up your site details, it appears that you have not yet uploaded your image file to your File Manager. Please do this first and then you should be able to change your banner. For step-by-step instructions for how to change your banner, please see here: How do I change or add a banner?

Please let me know if you have any further trouble with this.
Photo of Rob.B

Rob.B

  • 281 Posts
  • 4 Reply Likes
You are not alone, mine (that were working) have all gone off-line too.
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hello Rob - I've answered you on this thread: http://forum.yola.com/yola/topics/ban....
Photo of gamingmodshop

gamingmodshop

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
I tried to upload to the File manager also and wouldn't work.
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hello gamingmodshop,

Could you try these steps to get it to work:

1. What browser and browser version are you using? Please make sure you are running the latest version of browser.
2. Check what version of Flash you have installed. In order to find out click this link: http://kb.adobe.com/selfservice/viewC.... Please ensure you are using the latest version of Flash. We have found that if you uninstall and then reinstall Flash that can solve the problem.
3. If you have access to a different browser, computer or network environment please try to upload a file and let us know if the error still occurs or if you get a different result.
4. Please can you try logging out of your Yola account and clearing your browser's cache (this link has more information: http://www.google.com/support/account....
5. Please can you make sure that your browser is set to accept cookies from Yola (this link has more information: http://www.google.com/cookies.html).

If none of the above steps help, can you send an email to support@yola.com with the file so that we can try for you? Please make sure to reference this post in your email so that we know that you've tried the above steps.