Why won't my banner image show up when I publish my site?

  • 1
  • Question
  • Updated 8 years ago
  • Answered
My top banner image is now missing from all my pages when I view it live. On yola they show up and when I'm previewing the page they are there. How do I get my logo back up. My website is http://www.MasonMetu.com. Please help.
Photo of Kristin

Kristin

  • 83 Posts
  • 2 Reply Likes
  • confused

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of jeremy

jeremy, Employee

  • 1349 Posts
  • 90 Reply Likes
Hello there Kristin,

Your banner image is loading for me.


Could you please try clearing your cache and restarting your browser and then see if you can see your banner. how to clear your cache

If this does not solve your problem, please let us know.
Photo of INDI

INDI

  • 189 Posts
  • 2 Reply Likes
I see your page the same as how Jeremy has shown it above :)
Photo of Kristin

Kristin

  • 83 Posts
  • 2 Reply Likes
Thanks for the feedback - I cleaned out my cache and cookies and the same thing is happening - can't see it in either IE or on Mozilla. Glad it loaded up fine for you though. the only page that had the banner image was my biking page - most of the rest just show a blank image (when I view it live not via yola or in preview mode).
Photo of Kristin

Kristin

  • 83 Posts
  • 2 Reply Likes
Even after restarting my browser, cleaning the cache, still does not show up when I view it live. Never had that happen before so hopefully it shows up when others view it.
Photo of BritSAL

BritSAL

  • 217 Posts
  • 19 Reply Likes
I can see it too ( UK here ),.
Photo of Kristin

Kristin

  • 83 Posts
  • 2 Reply Likes
Thaks BritSAL - wish I could too. Still the same blank page at the top.
Photo of Kristin

Kristin

  • 83 Posts
  • 2 Reply Likes
whoo-hoo - it's back up and working now....thank you little computer angels.
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
Awesome! Glad to hear you can see it now as well.