Widget Menus Broken

  • 1
  • Problem
  • Updated 6 years ago
  • Solved
Hello
Can someone please help me.
I made a site but when I try and click page manager it never stops loading or use the picture widget it only comes up in simple text. I tried installing the latest flash, but it still doesn't work. I know what it's supposed to look like and it just comes up with unclickable text instead of glossy buttons.

maybe it would help if I knew what Yola was written in, like java or something, then I could try and get the browser plugin?

PLEASE HELP ME!
Photo of nhp

nhp

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
  • not really happy

Posted 6 years ago

  • 1
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello nhp

This sounds like a problem on your computer. What browser and which version are you using? Can you please try and use a different browser (browsers supported by Yola) or try on a different computer? Keep us updated how that goes, and we'll be happy to assist you further.
Photo of nhp

nhp

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Yes thanks for replying Stefan
I am using the latest Firefox.
I've tried on a library computer and everything is fine. I tried updating every plugin on mine that that PC had but still no change. Inside the widget is html text only, must be a problem with whatever content you're using. what should I do?
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
Try disabling all browser plugins. Clear your cache, try it again.

If it then works you can begin enabling your browser plugins one at a time checking the function of the sitebuilder after each.

If that doesn't work then suggest you install Chrome and see if that will work?
Photo of nhp

nhp

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Now it suddenly works perfectly
Must have been an update or something
Thanks for your help guys

BTW Gop, the first thing I did was try chrome or IE, but neither worked.
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
Glad it's back to working nhp.