Widget not in place in I.E.

  • 1
  • Question
  • Updated 9 years ago
  • Answered
I added a new Google Gadget to my site, and centered it on the page. It looks fine in Firefox, but it is out of place in Internet Explorer.

I centered it using a 2 column widget like I always do, but this new one is acting up.

It's on my links page - "Italian word of the day"

http://guidographics.synthasite.com/l...

I also added a new "directions" gadget to my contact info page, and it shows where it should be on both browsers.

Any thoughts?
Photo of Guido Graphics

Guido Graphics

  • 558 Posts
  • 41 Reply Likes
  • ok with removing it, but I'd like to keep it

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello Guide,
Yes, that does look off centered in IE. Did you try removing the widget and re-adding it, possibly to another part of the page? You said that you added another widget to the Contact page and it was ok, can you try adding the Italian Word of the day to another page to see how it looks. Let us know how this goes and we will look into it further.

Thanks!
Emmy
Photo of Guido Graphics

Guido Graphics

  • 558 Posts
  • 41 Reply Likes
Thanks for the help. It sent me in a new direction and I solved the problem. I tried loading a different one, found the parent and got the HTML code, enlarged the background to match the widget below and changed the background to black. Way cool for someone who never even had internet before last march! SynthaSite Rocks!
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Awesome! Very impressive detective work!