Yola banner trouble loading

  • 1
  • Problem
  • Updated 9 years ago
  • Solved
Within Yola's Change Banner, I am using a .png file and I am stuck on the "Requesting Image Data" portion without any change. It has been like this for more than 2 days.
Photo of 20ox02

20ox02

  • 26 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hi 20ox02

I'm sorry to hear that you're having problems with your banner. Can you try converting your image to a .jpg extension and see if that makes any difference?

Also.. what browser are you using? This could also impact your site building experience. Yola works best with Firefox. You can download this for free here: http://en-us.www.mozilla.com/en-US/fi...

Please let us know what happens.
Photo of 20ox02

20ox02

  • 26 Posts
  • 0 Reply Likes
Thank you for the response.

I am using Firefox and a .jpg does not work either.

Also, I have logged out, restarted, and cleaned the cache, as well.
Photo of lambofgod

lambofgod

  • 875 Posts
  • 35 Reply Likes
Since these problems were occuring over this past weekend, I do believe it is a Yola bug we are experiencing.
Photo of 20ox02

20ox02

  • 26 Posts
  • 0 Reply Likes
another Yola bug. The last one was the Digg widget code it took 4 days to resolve, stopped all editing functions until today
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hi there

From your comment, it would appear that the problems were related to the Digg widget, not Yola itself? I wonder if there is possibly a similar reason as to why your banner is not loading? Could there be another corrupt widget code affecting this?

Also.. have you tried changing your banner via the "properties" on the right-hand side of your site-builder? If you scroll down, there is a button for changing your background image. I wonder if that would work? If it does, then this may mean there's a bug specifically with the banner template itself.
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi 20ox02,

There are a few other things you can try and if those don't work, please send us an email (support@yola.com):
1. What version of Flash you have installed. In order to find out click this link: http://kb.adobe.com/selfservice/viewC.... Please ensure you are using the latest version of Flash.
2. If you have access to a different browser, computer or network environment please try to upload a file and let us know if the error still occurs or if you get a different result.
3. Please can you try logging out of your Yola account and clearing your browser's cache (this link has more information: http://www.wikihow.com/Clear-Your-Bro...)
4. Please can you make sure that your browser is set to accept cookies from Yola (this link has more information: http://www.google.com/cookies.html)
Photo of 20ox02

20ox02

  • 26 Posts
  • 0 Reply Likes
Digg affected both editing and the banner. I removed the digg widget. Made my edits (Yola told me the fixed the digg code causing problems from the Yola side) and reinstalled new digg widgets.

All is smooth
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Great! So glad it got resolved. =)