Yola bug:(

  • 1
  • Question
  • Updated 7 years ago
  • Answered
I have found a bug in yola to Check it first open my site techpress.yolasite.com on chrome and then open my site in Internet Explorer 9 you will see that the site search will change it position in Internet Explorer but the site search is in the correct place in Chrome 10.
Must Check.
Photo of Technolology Press

Technolology Press

  • 80 Posts
  • 1 Reply Like
  • sad

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of Technolology Press

Technolology Press

  • 80 Posts
  • 1 Reply Like
One more problem is that posting topic in yola forum with image doesnt tell that it is posted while using Chrome 10
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Please note that Internet Explorer 9 is not a supported browser for Yola at this time as it is still in beta release. As such we are unable to guarantee that your site will display consistently in this browser.
Photo of Kevin

Kevin

  • 475 Posts
  • 29 Reply Likes
Monique, IE9 was officially released on March 14th,2011. That was 15 days ago. Still, I personally think that Microsoft should not have released it yet. Huge bugs on my IE9, keeps causing a GPU dll component to freeze, as well as IE9 freezing itself aswell. Oh well Technology Press, just go on without IE9 for now. Most people haven't even upgraded yet.

Kevin
Photo of Andi North, Mangopear Media

Andi North, Mangopear Media

  • 782 Posts
  • 111 Reply Likes
Hi All,

Only 1.1% of the world use IE9! It will not matter!

I found that here... http://www.w3schools.com/browsers/bro...

Andi
Photo of Technolology Press

Technolology Press

  • 80 Posts
  • 1 Reply Like
Ok