Yola Form Issues, Comments and Suggestions

  • 1
  • Problem
  • Updated 8 years ago
  • Acknowledged
Yola Form Issues, Comments and Suggestions

Issues:
#1 It seems that if I use an apostrophe (---> ' <---) the rest of the line disappears on the question of the form.

#2 The data that gets send to my email is not in the order that my form is in, it would be most helpful if it was.

Comment:
What I LOVE about the form is the way it looks on my site, i blends right in with the background and that is why I want to use the form.

Suggestions:

#1 Being able to change the font size
#2 Fancy date and time fields, you know, the ones where the calendar pops out and the times of day drop down.

Conclusion
Thank you for your awesome work team YOLA! I love you guys ...

-Rob
Photo of reptileparty

reptileparty

  • 63 Posts
  • 1 Reply Like
  • doin' alright

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of KanThaiDecor

KanThaiDecor

  • 2402 Posts
  • 263 Reply Likes
I get the form in order in my e mail....The apostrophe does seem to vanish on the form when you add another field.
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hey guys

I'm trying to replicate this issue on my own site but unable to this. Is it possible for give out the steps to replicate? Also, if you could post screenshots of the line disappearing after the apostrophe would be very helpful.

Thanks for the feedback and I will be sure to pass them on!
Photo of reptileparty

reptileparty

  • 63 Posts
  • 1 Reply Like
ps. one more suggestion is mandatory fields. :)
Photo of reptileparty

reptileparty

  • 63 Posts
  • 1 Reply Like
Sanja: I think that the mixed up order may happen when I create a form and then re-arrange the order of it, as it allows me too, but think that may confuse the programming for some reason.

Also for the apostrophe, if I am going to say

"Who's birthday party is it?"

I will save the form, and it will look fine, but then the next time I log in it says

"Who "

and thats it.

I hope that helps.
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello reptileparty

Hmm.. I'm still unable to replicate this apostrophe problem. Can you let me know what browser and version you are using? Thanks!
Photo of reptileparty

reptileparty

  • 63 Posts
  • 1 Reply Like
i use chrome latest version ... i can try it out again later on and let you know if it happens again.

Any ideas on the order of the form changing?
Photo of Margie

Margie

  • 286 Posts
  • 25 Reply Likes
My comments on Yola's form

Pro: With no additional fields added to the form, my email does have information in same order as form. I'll have to try adding fields and test to see what happens then.

Pro: Email is very prompt; received within seconds of submisison

Con: Email reads: "You received a Contact Us submission from Wood :"

However "Wood" is only the first name of our company name. What's up with that? Can we get it to read either the full company name or, even better the site name?

Thanks
Photo of Amr

Amr

  • 13 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Rob,

Thought I would chime in.

With regards to the apostrophe bug, we are in the process of fixing it. As for the other bug, I'll follow up on the second one as it is the first I heard of this problem.

And thank you for the suggestions. We're working on enhancements to the form and this is definitely valuable feedback.

Thanks,
Amr