Yola is freezing my broswer

  • 4
  • Problem
  • Updated 9 years ago
  • Solved
Upon editing my site Yola froze my broswer, this is the 2time in 10minutes

I am make this diagnoses as yola's coding is changing...

How long until you are finshed?
Photo of John S | IWM Visual Designer

John S | IWM Visual Designer

  • 393 Posts
  • 2 Reply Likes

Posted 9 years ago

  • 4
Photo of John S | IWM Visual Designer

John S | IWM Visual Designer

  • 393 Posts
  • 2 Reply Likes
Yola i couldn't load my site for 40seconds, kept saying connection problem with server
Photo of John S | IWM Visual Designer

John S | IWM Visual Designer

  • 393 Posts
  • 2 Reply Likes
yola.com/user is now taking ages to load
Photo of Rizan

Rizan

  • 219 Posts
  • 1 Reply Like
Yep, I too just froze, again. Aargh!
Photo of John S | IWM Visual Designer

John S | IWM Visual Designer

  • 393 Posts
  • 2 Reply Likes
lol. i was working sending payments in paypal, now i do not if they sent, Now i have to ring people to find if they got there money AARGH
Photo of John S | IWM Visual Designer

John S | IWM Visual Designer

  • 393 Posts
  • 2 Reply Likes
Now everypage that has yola.com
I have to click enter in the address page to force it to load

Is yola aware of my problem..

PS.
sorry about this, but i think you should be aware. I can picture all of yola staff running for the coffee machine
Photo of John S | IWM Visual Designer

John S | IWM Visual Designer

  • 393 Posts
  • 2 Reply Likes
Yola takes ages to load now
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hey all,

We don't seem to be experiencing any problems at the moment. John, can you post a link to the site you're trying to load.
Photo of John S | IWM Visual Designer

John S | IWM Visual Designer

  • 393 Posts
  • 2 Reply Likes
http://interwebmercials.synthasite.com/
It is loading now. before it wasn't
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Thank you for letting us know, always good to take a break for 5 minutes and then check your site before posting here. Sometimes the internet hiccups ;)
Photo of John S | IWM Visual Designer

John S | IWM Visual Designer

  • 393 Posts
  • 2 Reply Likes
yes it does, It may of been my ISP i am not sure, if it does it again i will ring them and if it is not them i will inform you
Photo of KanThaiDecor

KanThaiDecor

  • 2402 Posts
  • 263 Reply Likes
I just did a small update and didn't have a problem
Photo of Rizan

Rizan

  • 219 Posts
  • 1 Reply Like
I'm back up.
Photo of Guido Graphics

Guido Graphics

  • 558 Posts
  • 41 Reply Likes
See my post on Firefox. This may be your problem. I uninstalled it and went back to an older version and even though the older version still has problems, it's not as bad as the new one. File hippo has a complete list of all versions available... http://www.filehippo.com
Photo of John S | IWM Visual Designer

John S | IWM Visual Designer

  • 393 Posts
  • 2 Reply Likes
Thank Guido but the same problem happens with Flock, Its kinda yola's systems fault, due to updating the broswer gets confused