Yola Site Publishing Errors

  • 3
  • Problem
  • Updated 6 years ago
  • Solved
My website does not publish the data correctly. I have new versions of the site which I have published but the site continues to use the previous versions. Sometimes it has the right version but when I navigate to another page it seems to change most of the time. For example, I'm on the Home page and it has a donation form at the bottom, which it is supposed to have. Then I navigate to a different page, e.g. The Team which should say there is five members of the team. Sometimes it says there is four, I had it like this in a previous post. Also, sometimes when I navigate back to the home page it reverts back to the previous verson without the donate form.

Could anyone help me with this?
Photo of Mediocre Games

Mediocre Games

  • 13 Posts
  • 0 Reply Likes
  • confused!

Posted 6 years ago

  • 3
Photo of Mediocre Games

Mediocre Games

  • 13 Posts
  • 0 Reply Likes
Forgot to mention my website is http://www.mediocregames.co.uk
Photo of Stephanie Fletcher

Stephanie Fletcher

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
had a quick look at your site- seems fine now, would you do the same for me please? www.bespoke-jewellery-design.co.uk
Photo of Mediocre Games

Mediocre Games

  • 13 Posts
  • 0 Reply Likes
I'll check now, and yes, it seems good now!
Photo of Mediocre Games

Mediocre Games

  • 13 Posts
  • 0 Reply Likes
Mine seems good I mean, and yours seems good also! Thanks for the help everyone!
Photo of farragio

farragio

  • 90 Posts
  • 9 Reply Likes
Stephanie Fletcher, when I click on your link I get a "Server Not Found" page.
Photo of Mediocre Games

Mediocre Games

  • 13 Posts
  • 0 Reply Likes
I got that too, visit the site but remove the hyphens (-)
Photo of Mark N

Mark N

  • 466 Posts
  • 30 Reply Likes
I'm having the same problem, too. I updated a page on my site about 8 hours ago and it is showing the old page.
Photo of farragio

farragio

  • 90 Posts
  • 9 Reply Likes
I've been having problems with my site not publishing properly.

Sometimes when I open my website the updates are there and other times when I open it they're not. Other pages on the site are having the same problems.

I added an image to the home page (www.farragio.com) and sometimes it's there, sometimes it's not, even though I've published the site multiple times now. Conversely I'm having the same problem with this page, http://www.farragio.com/go-shopping.php; I deleted a picture but it's still showing up the majority of the time.
Photo of Stephanie Fletcher

Stephanie Fletcher

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
I published my new site but some pages are wrong and one is missing, help?

This reply was created from a merged topic originally titled
Published site but pages missing?.
Photo of Stephanie Fletcher

Stephanie Fletcher

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
checked again and still the same!!
Photo of Stephanie Fletcher

Stephanie Fletcher

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
cleared my cache, loaded site refreshed and all is good. here's fingers crossed!
Photo of heather

heather

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
Hello,

I have changed some of the images & text on my website, saved the page and published to web. But when viewing the website the changes are not shown. when the page is refreshed, the changes take affect.

I have cleared the cache on my computer and tried several other computers, but still the old version of the site apears first, requiring the viewer to refresh the page to get the latest version.

My URL is: www.littlelodgechildcare.co.uk

Changes have been made to the following pages: home, about me and policies.

I would appreciate some advice on how to sort this out.

Thanks
Rob

This reply was created from a merged topic originally titled
Site Changes not Shown.
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello everyone,

Thanks for posting the issues you're having. This enabled us to investigate further on our end what is going on. We did find a momentary glitch. We are currently in the process of fixing this up. We believe it will take about an hour for the updates to display. After this time, please republish your site and then let us know if you're still having issues.
Photo of Mediocre Games

Mediocre Games

  • 13 Posts
  • 0 Reply Likes
Hello, thanks for the reply. I tried republishing my website but I continue to get the exact same errors. If you could find a solution pretty quickly it would be much appreciated! Thanks again.
Photo of Mediocre Games

Mediocre Games

  • 13 Posts
  • 0 Reply Likes
My site seems to be working good now. I'll keep this post open as I will try when I have to post new content! Thanks for the help.
Photo of farragio

farragio

  • 90 Posts
  • 9 Reply Likes
Hi Sanja, my site seems to be working properly now.
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
We're very happy to hear this! Thanks for letting us know :)