YouTube widget isn't working

  • 2
  • Problem
  • Updated 4 years ago
  • Solved
I'm having trouble adding a YouTube video to my website. When I select the YouTube widget and find the video I want there's no option to save it. All I get is the cancel option.
Photo of Chris Freeman

Chris Freeman

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes

Posted 6 years ago

  • 2
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello Chris

I wasn't able to reproduce this error in your account. Can you please clear your cache and cookies, and retry?

If you still don't see a "Save" button, can you please take a screenshot and post it here?
Photo of Mark Treanor

Mark Treanor

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
Yes, me too. Did you ever fix it?
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello Mark, I'm still not able to replicate this error. Can you please let me know what browser you're using and which browser version?
Photo of Mark Treanor

Mark Treanor

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Stefan, I'm using Safari, Version 5.1.7 (7534.57.7)

The weird thing about this problem is that it seems to be intermittent. Sometimes i am able to load and save YouTube videos but mostly i do not see the 'save' option on the widget box.....
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
I've tested it in Safari, however my version is slightly different, 7534.57.2, not sure if that makes a difference. I added YouTube videos multiple times, but everything worked fine. Intermittent problems are difficult to handle. Could you try and use a different browser just to see if it happens there as well most of the time? If you could post a screenshot, that'd be helpful.
Photo of Mark Treanor

Mark Treanor

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks Stefan
I tried using Google Chrome and then going into Yola and everything seems fine.
Photo of Mark Treanor

Mark Treanor

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
This reply was created from a merged topic originally titled
why can't i save my YouTube video on to a page. It seems only to be able to save them sporadically.


When i try to add a YouTube video on to my page, i often don't get the 'save' option at the bottom right corner of the box. Only the 'cancel' option. Any ideas?